It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Projectleider voor uniek civiel project - 32MIO euro

Construction
Limbourg

Informations sur l'entreprise

Met een indrukwekkende staat van dienst vol gevarieerde miljoenenprojecten, heeft deze Hoofdaannemer een vooraanstaande positie verworven als marktleider in België en pionier in het buitenland. De organisatie streeft voortdurend naar complexiteit, innovatie, kwaliteit en uitdaging, met een sterke focus op het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het verbeteren van projectuitvoering. Door een sterke bedrijfsstructuur en een baanvaste voorbereiding van projecten blinken ze ook uit in de uitvoering. Als je deel uitmaakt van dit bedrijf, bouw je mee aan de toekomst van ons land en die van jezelf!

Points forts de ce poste

 • Uniek grootschalig civiel project (32MIO): Het project in kwestie is technisch complex, omvangrijk en biedt diverse type werkzaamheden in één gebundeld project. Door deel uit te maken van dit grootschalige civiele project zul je niet alleen een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de regio, maar ook persoonlijk groeien en een blijvende impact hebben op de infrastructuur van de omgeving. Het is een unieke gelegenheid om deel te nemen aan een uniek project waar je met trots op kunt terugkijken.
 • Je draagt een grote verantwoordelijkheid: Als projectleider strekt jouw verantwoordelijkheid zich uit tot elk aspect van de werf. Je bent verantwoordelijk voor het plannen, coördineren en financieel opvolgen van de werkzaamheden. Het aansturen van een team werfleiders die jouw ogen en oren in het veld vormen. Jij staat in voor een efficiënte en effectieve uitvoering van het project. Kortom zal het leiden van een werfteam aanvoelen als het runnen van een eigen KMO waarbij er veel verantwoordelijkheid bij komt kijken maar uiteindelijk je team en jij het tot project tot een succesvol einde zullen brengen.
 • Werken bij toonaangevende wereldspeler: Je zal deel uitmaken van een internationale, succesvolle prominente speler die zich wereldwijd gevestigd heeft als een ijzersterke waarde. Hierdoor zal je ook veel kansen krijgen om mee te werken aan unieke en complexe projecten. Deze speler staat gekend om zijn uitgebreide werfstructuur waardoor ondersteuning en een hechte sfeer op de werven heerst, professionaliteit, flexibiliteit, een gezonde toekomstvisie en een hart voor hun medewerkers. Er zullen ook doorgroeimogelijkheden zijn en een sterk competitief salaris. Klinkt als een droom toch?

Contenu du travail

 • Je bent verantwoordelijke voor de organisatie, planning, financiële opvolging en coördinatie van het project.

 • Het aansturen van een werfteam en rechtstreeks rapporteren naar de projectdirecteur.

 • Het bewaken van de budgetten om zo het project naar een optimaal einde te leiden binnen de termijnen.

 • Je maakt correcte en duidelijke afspraken en zorgt ervoor dat deze worden nagekomen.

Experience

 • Je bent in bezit van een bouwkundig diploma (Bachelor/Master) met 3 tot 5 jaar ervaring.

 • Je hebt ervaring in de burgerlijke bouwkunde en/of infrastructurele werken.

 • Je bent sterk communicatief en een leider van nature die graag in team werkt.

 • Kwaliteit en veiligheid draag jij hoog in het vaandel.

Offre

 • Meewerken aan een uniek civiel grootschalig project dat een enorme bijdragen aan de regio Limburg zal zijn.

 • Werken bij een wereldspeler met toekomstperspectief en mooie doorgroeimogelijkheden.

 • Een sterk en competitief salarispakket dat zal meegroeien met je ervaring (Wagen, laptop, groeps- en hospitalisatieverzekering, bonussysteem, …).

 • Fijne collega’s en korte communicatielijnen binnen een bedrijf waar er geluisterd wordt.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.