It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Projectleider met achtergrond als architect gezocht voor bouwheer gespecialiseerd in duurzaamheidsprojecten

Construction
Brussels 1000

Informations sur l'entreprise

De zoekende partij in deze vacature is een organisatie die zich focust op renovatieprojecten de publieke sector. Met een glasheldere missie om Vlaamse gebouwen energie-efficiënt te maken, zijn de projecten één voor één gefocust op duurzaamheid. Het steeds weer groeiende klantenbestand bevat een verzameling van overheidsentiteiten (scholen, zorgsector, centrale overheidsdiensten...).

Points forts de ce poste

 • Duurzaamheid. Vertrekkend vanuit de missie om de publieke sector in België te voorzien van een efficiënter energiebeheer, is duurzaamheid de rode draad in élk project dat zich in de projectenportefeuille van deze organisatie bevindt. De projecten situeren zich grotendeels in de openbare sector, maar zijn zeer uiteenlopend qua karakter. Dit zorgt voor een grote diversiteit aan projecten wat op zijn beurt een constante uitdaging creëert.
 • Flexibiliteit. Er wordt een maximale flexibiliteit geboden in het aanpassen van jouw job aan je eigen privéleven. Dit vertaald zich in thuiswerk, glijdende uren en flexibele werkplekken. Daarnaast krijg je zelf ook inspraak in het vormgeven van jouw job en wordt er ten allen tijde geluisterd naar de input van de eigen werknemers. Hierdoor zal je dus niet enkel genieten van een gezonde worklife-balans, maar krijg je ook het gevoel dat er gelusiterd wordt naar jou en dat er effectief ruimte is om de eigen agenda zelf in te vullen.
 • Interessante verloning. Naast een marktconform loon heeft dit bedrijf ook interessante voordelen te bieden, in lijn met de missie en visie van de organisatie.
 • Groeimogelijkheden. Deze groeiende onderneming is op zoek naar mensen die een langdurige samenwerking willen aangaan om mee te bouwen aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf. Hierdoor zijn er dus veel groeimogelijkheden en opportuniteiten om interne stappen te maken.

Contenu du travail

Voor de functie Projectleider zal je het volgende takenpakket verzorgen:

 • Je fungeert als planmatig manager over verschillende renovatieprojecten en coördineert de processen op verschillende vlakken.
 • Je staat in contact met de accountmanagers en ondersteunt hen bij onderhandelingsprocessen.
 • Je staat in nauw contact met de studieburelen, waar jij de verantwoordelijkheid draagt over financiële en duurzame doelstellingen.
 • Je volgt en implementeert procesverbeteringen op in duurzaamheidscontext.
 • Je kan interne partijen begeleiden en aansturen.

Experience

 • Je hebt een masterdiploma in een technische richting.
 • Je hebt ervaring als architect, of met het werken in een architecturale omgeving.
 • Je kan foutloos communiceren in het Nederlands.
 • Je kan een team begeleiden en aansturen op een mensgerichte manier.
 • Je hebt ervaring met, of interesse in, het duurzaamheidsaspect van bouwprocessen

Offre

Je zal terechtkomen in een groeiende omgeving met een horizontale bedrijfsstructuur. Alle activiteiten binnen deze organisatie situeren zich rond de actualiteit (energie & klimaat), waardoor er evenwichtige balans wordt nagestreefd tussen economische en maatschappelijke belangen.

Je zal een marktconform loon ontvangen in een bediendestatuut, vergezeld met interessante voordele als hospitalisatieverzekering, maaaltijdcheques, elektrische wagen... Daarnaast zal je ook genieten van maximale flexibiliteit in de vorm van telewerk en glijdende uren. Zo ben je verplicht minstens 1 dag in de week vanuit het kantoor in Brussel te werken, en 1 dag vanuit een andere vestiging. De andere 3 dagen zijn qua locatie vrij in te vullen.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.