It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Projectleider in een restauratie- en herbestemmingsomgeving

Construction
Antwerp 2000

Informations sur l'entreprise

De organisatie profileert zich niet enkel als een architectenkantoor, maar verleent ook advies in bouwprocessen in de erfgoedsector. Met een team van architecten, bouwhistorici en tekenaars wordt er collectief gestreefd naar het realiseren van unieke en uiteenlopende projecten in een restauratie- en herbestemmingsomgeving.

Points forts de ce poste

  • Niche-gericht werken. Je komt terecht in een omgeving die zich volledig op een specifieke nichemarkt focust, namelijk erfgoed- en monumentenzorg. Zoals eerder vermeld doen zij dit zowel op architecturaal vlak, als in een adviserende rol naar bouwheren en overheden toe. Hierdoor kan je jezelf diepgaand storten op een bepaald martksegment waar reeds een sterke reputatie in opgebouwd werd. De interne kennis die momenteel binnen dit kantoor aanwezig is zal ervoor zorgen dat je snel bijleert en je jezelf gemakkelijk kan inwerken in het bedrijf. Zo vervul je al snel de rol Projectleider waarin je projecten volledig stuurt in samenwerking met een gekwalificeerd team!
  • Groeimogelijkheden. Er wordt veel tijd gespendeerd aan het creëeren van een duidelijk groeiperspectief voor elk individu binnen de organisatie. Dit kan op meerdere manieren bekeken worden. Bij goede prestaties en een zichtbare positieve ontwikkeling binnen het kantoor, krijg je de kans mee in de vennootschap te stappen en aandeelhouder te worden. Dit vertaalt zich dus in financiële groei. Daarnaast kan je qua functietitel gemakkelijk doorgroeien naar meer coördinerende/leidinggevende functies. Dit gaat gepaard met enerzijds een groei in het takenpakket, anderzijds wederom financiële groei. Het uitgebreide groeipotentieel binnen dit kantoor zorgt ervoor dat je niet tegen een plafond zal stoten en dat er altijd zaken aanwezig zullen zijn om naartoe te werken.
  • Variatie & Flexibiliteit. Deze twee begrippen vinden we zowel in het takenpakket, als werklocatie, als tewerkstellingsstatuut terug. Het takenpakket is flexibel en werknemers worden naar hun sterktes ingezet. Concreet resulteert dit in het feit dat je je eigen takenpakket deels naar je hand kan zetten en er geluisterd wordt naar wat je wel/niet wil doen. Qua werklocatie kan je genieten van een werkplek in het hartje van Antwerpen of jezelf meer afzonderen in een tweede vestiging buiten het drukke gedeelte van 't stad. Verder kan je ook kiezen om aan de slag te gaan in een zelfstandig statuut of onder een bediendecontract. Op deze manier kan je de job indelen op een manier waarin jij een optimale worklife-balans bekomt.

Contenu du travail

Als projectleider vervul je het volgende (bespreekbare) takenpakket:

  • Je volgt projecten op vanaf de ontwerpfase en tekent zelf uit, of stuurt tekenaars aan.
  • Je staat in voor opmaak van meetstaten, lastenboeken en detailtekeningen.
  • Je leidt projecten in de uitvoeringsfase en volgt werven op.
  • Je vormt het aanspreekpunt van aannemers, bouwheren en studieburelen.

Experience

  • Je bent in het bezit van een Master Architectuur & aangesloten bij de Orde van Architecten
  • Je hebt enige ervaring met projecten in de restauratiesector/erfgoed- en monumentenzorg/herbestemmingsprojecten
  • Je bent een teampspeler en kan zowel mensen aansturen als zelfstandg verantwoordelijkheid nemen over projecten

Offre

Je komt terecht in een losse omgeving waarin je aan een uiteenlopend portfolio van projecten (particuliere woningbouw, openbare projecten...) kan werken, in een specifieke branche. Hierin krijg je de keuze te werken in het zelfstandig statuut of in dienstverband waarin je voordelen als een bedrijfswagen, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, eindejaarspremie...

Thuiswerk is mogelijk.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.