It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Projectleider/architect - industriële/residentiële sector - team aansturen - worklife balans

Construction
Antwerp 2000

Informations sur l'entreprise

Dit kantoor is gelegen net buiten Antwerpen-Centrum en specialiseert zich grotendeels in de industriebouw. Met 3 vennoten en 11 mensen in dienst telt dit bureau 14 werknemers waaronder (ingenieur-)architecten, assistent-architecten, interieurarchitecten... De recente naamsverandering van dit kantoor bracht ook enkele structurele veranderingen met zich mee. De gehele organisatie werd in een nieuw jasje gestoken en zorgde voor een nieuw, modern en vooruitstrevend architectenkantoor. Daarnaast is een moderne procesaanpak ook een direct gevolg van de recente transformatie van dit kantoor, met de implementatie van hedendaagse bouwtechnologiëen die daarbij komen kijken.

Vandaag de dag zoekt dit bedrijf een nieuwe projectleider om de kwalitatieve profielen waarover ze momenteel beschikken aan te sturen.

Points forts de ce poste

  • Aansturen van een gekwalificeerd team. Je zal terechtkomen in een multiprofessioneel team waarbij verschillende profielen binnen de architectuur nauw samenwerken om ont

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.