It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Projectingenieur in familiaal en vooruitstrevend bedrijf!

Construction

Informations sur l'entreprise

Het bedrijf heeft al 125 jaar ervaring in verschillende projecten voornamelijk in gebouwen zoals ziekenhuizen, scholen, sportinfrastructuur, industriegebouwen. Ze combineren deze ervaring met de nieuwste technologieën binnen de bouwwereld, waardoor ze bakken expertise voor de dag kunnen leggen. Het is een familiaal bedrijf met een no-nonsense mentaliteit, waardoor je weet wat je aan elkaar hebt. Met andere woorden een zeer familiaal en huiselijk gevoel.

Points forts de ce poste

  • Als spilfiguur zal je fungeren in zowel het voortraject als in de uitvoering. Je bent de SPOC voor het samenbrengen van alle informatie in de verschillende projecten. Je zal de strategie bepalen en opvolgen gedurende het hele project. Hierdoor zal er dagelijks voldoende uitdaging aanwezig zijn en zal verveling niet in het woordenboek staan.
  • Doorgroeimogelijkheden en opleidingen zijn aanwezig voor deze functie. Binnen het bedrijf zorgen ze ervoor dat er een plan van aanpak opgesteld wordt, en dat je na een tijdje de nodige doorgroeimogelijkheden kan krijgen. Je zal je gesteund voelen en unieke toekomstmogelijkheden krijgen aangeboden!
  • Tijdens al de projecten krijg je veel zelfstandigheid, zo kan je volledig focussen “on the job” en hoef je niet te werken met veel te strakke deadlines. Je krijgt de vrijheid om de agenda zelf samen te stellen, waardoor je meer tijd hebt om de projecten kwaliteitsvol en in alle rust af te werken. Zo kan je op tijd naar huis gaan om zo aan andere activiteiten deel te nemen, zoals afspreken met vrienden of gaan sporten.

Contenu du travail

Voor de functie projectingenieur heb je impact over alle projecten. Het bedrijf is op zoek naar iemand met onderstaande profiel:

- Je beheert de uitvoeringsplannen en controleert de uitvoeringstekeningen van beton- en staalconstructies.

- Je ondersteunt de aankoopdienst bij bestellingen en onderhoud zelf de contacten met het uitvoerend bouwteams op de werven.

- Je bent verantwoordelijk voor de stabiliteitsstudies zowel in ontwerp- als uitvoeringsfase.

- Door het geven van jouw advies ben jij een meerwaarde voor heel het bedrijf en de externe partners.

Experience

- Je beschikt over een masterdiploma bouwkunde, en je hebt minimum 3 jaar ervaring in gelijkaardige projecten

- Werken met reken- en tekenprogramma’s Revit of AutoCAD zijn niet onbekend voor je

- Je kan autonoom en oplossingsgericht werken

- Je communiceert open en transparant.

Offre

Het welzijn van de medewerkers staat centraal in de cultuur van het bedrijf door niet alleen een uitstekende balans tussen werk en privéleven te bieden, maar ook door aandacht te geven aan opleidingen. Naast deze sterke vrijheid, biedt het kantoor steeds interessante opleidingsmogelijkheden en een mooi salarispakket aangevuld met vele extralegale voordelen aan.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.