It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Projectarchitect voor toonaangevende, moderne speler in de Kempen - Multiprofessioneel kantoor met vernieuwende visie

Construction
Kempen 22**

Informations sur l'entreprise

De zoekende partij in deze vacature is een middelgroot architectenkantoor gelegen in het hartje van de geliefde Belgische Kempen. Het kantoor herontwikkelde zich de afgelopen jaren tot een toonaangevende speler in haar regio en realiseert hierdoor ook riante projecten in hedendaagse stijl. Momenteel zijn er een kleine 20 medewerkers aanwezig in dit kantoor.

Points forts de ce poste


  • Kwalitatieve architectuur. Dit kantoor ontwikkelde haar eigen strakke, moderne en nette stijl van ontwerpen over de jaren heen. Dez eigen stijl van ontwerpen creeërde ook een soort naamsbekendheid voor het kantoor, met veel wederkerende klanten als gevolg. Hierdoor ligt de continuïteit van projecten met het zicht op de toekomst zeer hoog.
  • Flexibiliteit. Dit kantoor werkt uitsluitend met zelfstandige medewerkers om hen op deze manier de nodige flexibiliteit te kunnen bieden. Vanaf je zelfstandig kan werken, krijg je genoeg vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen agenda in te plannen en de ruimte om ervoor te zorgen dat je je eigen deadlines haalt. Dit zorgt op zijn beurt voor een gezonde worklife balans aangepast aan jouw privéleven.
  • Investeren in een goede werksfeer.

Contenu du travail

Voor de functie alos projectarchitect bij dit kantoor, vind je volgende zaken terug in het takenpakket:

  • Je volgt projecten op van A-Z op
  • Je werkt samen met andere architecten

Experience

  • Je bent een teamplayer en kan met andere architecten je schouders onder een project zetten
  • Je hebt enige ervaring met middelgrote tot grotere projecten
  • Je bent in het bezit van een Master in (ir.) Architectuur

Offre

Dit kantoor biedt een aangename werkplek aan in een familiair kantoor waar veel belang gehecht wordt aan zowel professionaliteit als informaliteit.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.