It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Projectarchitect voor markttopper in de publieke sector

Construction
Antwerp 2000

Informations sur l'entreprise

Dit middelgrote architectenkantoor zal zich eind dit jaar vestigen op een gekende toplocatie in Antwerpen-Centrum. Vanuit dit nieuwe kantoor zal de lijn verdergezet worden in het realiseren van prestigieuze projecten verdeeld over uiteenlopende sectoren. Hoogstaande technologie in combinatie met een sterk team zorgen ervoor dat de projecten magazine-waardig genoemd mogen worden.

Points forts de ce poste

  • Prachtprojecten. Alle projecten in het portfolio van deze organisatie vereisen een zeker niveau van architectuur te behalen, en dit resulteert in een wederkerend high-end karakter dat op te merken is in het gehele projectenportefeuille. Deze portefeuille gaat van residentiële projecten tot healthcare projecten en kantoorgebouwen. De architecturale stijl die dit kantoor hanteert, streeft ernaar esthetiek en functionaliteit met elkaar te verbinden, met als gevolg een zeer gedetailleerde uitwerking te bekomen. Daarnaast worden er ook veel wedstrijden meegedaan door deze speler en zal je ook actief zijn in de kandidatuur- en wedstrijdfase. Hierdoor bevatten alle projecten een gezonde dosis complexiteit en is er aan uitdaging geen gebrek in deze functie.
  • Familiale sfeer. Met een team van rond de 30 personen tracht deze organisatie gezamenlijk de schouders te zetten onder de gebouwen die ontworpen en gerealiseerd worden. Het bedrijf is van mening dat een goede werksfeer en teamspirit dé basis is voor een gestroomlijnd proces. Daarom wordt er ook veel tijd en energie geïnvesteerd in de samenhang van de groep door activiteiten op en naast de werkvloer te organiseren. Je zal hier dus opgenomen worden in een groep gelijkgestemden waar vlotte communicatie en informaliteit primeren.
  • Hoogstaande technologieën en ontwikkelingen. Met een hoogstaande Research & Development-graad streeft deze onderneming steeds naar vernieuwing en innovatie in alle fases van een architecturaal proces. Dit zorgt ervoor dat je zelf ook steeds van de laatste nieuwtjes op de hoogte zal zijn en dit snel in de praktijk zal kunnen toepassen.

Contenu du travail

Als projectarchitect werk aan het volgende takenpakket:

  • Je maakt deel uit van een projectteam waar je, afhankelijk van je eigen ambities, delen van architectuurprojecten op jou zal nemen of projecten volledig van A tot Z zal kunnen dragen. We spreken hier over de kandidatuur- en wedstrijdfase, (voor)ontwerp- aanbestedings- en werffase.
  • Je werkt samen met een gekwalificeerd team en zorgt dus ook voor een open, transparante communicatie naar interne en externe stakeholders.

Experience

Om een perfect match te vormen voor deze vacature beschik je over volgende zaken:

  • Master (Ir) Architectuur
  • Minimaal 2 jaar ervaring
  • Ervaring met AutoCAD, REVIT is een pluspunt

Offre

Binnen deze onderneming kan je rekenen op werkzekerheid in de vorm van een duurzaam samenwerkingsverband. Deze organisatie bezit genoeg middelen om zowel de groei van het bedrijf te garanderen, als de groei van haar werknemers. Je zal van de laatste technologieën op de hoogte blijven door bijscholingen en workshops te kunnen bijwonen. De hoge kwaliteitsnormen binnen deze onderneming vereisen uiteraard een grote interne kennis waardoor je in een omgeving terechtkomt die optimaal is om jezelf te ontwikkelen als architect.

Je zal binnen deze onderneming als zelfstandig architect werken en naast een uurloon ook een kilometervergoeding ontvangen.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.