It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Projectarchitect - Residentiële, commerciële én industriële projecten - doorgroeimogelijkheden

Construction
Mechelen 2800

Informations sur l'entreprise

De zoekende partij in deze vacature is een compact architectenkantoor, centraal gelegen in de driehoek Antwerpen - Brussel - Gent. Het kantoor heeft een brede waaier aan projecttypes in haar portefeuille waardoor ze op zoek zijn naar polyvalente medewerkers. Maatschappelijke relevantie is voor dit kantoor een zeer belangrijke waarde. De projecten die verwezenlijkt worden, zorgen steeds voor een positieve toevoeging aan de omgeving, rekeninghoudend met mens en natuur errond. Ecologisch en duurzaam bouwen is een discipline die binnen dit bureau hoog in het vaandel gedragen wordt.

Interieur wordt binnen dit kantoor allang niet meer als een aparte gegeven beschouwd. Interne kennis over de techniciteit, budget en detaillering is steeds aanwezig om een totaalpakket te kunnen afleveren met naast exterieur architectuur ook genoeg aandacht voor interieurdesign.

Points forts de ce poste

 • Maatschappelijk relevante projecten. Naast residentiële projecten, ligt de focus binnen dit kantoor enorm op projecten die iets bijbrengen aan de maatschappij. Scholen, zorginstellingen, onderwijs, sportinfrasctructuur... Een kleine greep uit de projectportefeuille van dit kantoor. Grote variatie in deze projecttypes zorgen voor een afwisselend takenpakket waarin geen enkel project hetzelfde is.
 • Teamwork. Het gaat hier om een relatief kleiner kantoor waardoor teamwork eens zo belangrijk is in het realiseren van projecten. Als team worden de schouders onder projecten gezet om met de juiste kennis alle fases van een project tot in de puntjes uit te werken. Het menselijk contact dat steeds weer terugkomt, zorgt voor een groepsgevoel dat zich naast de werkvloer ook uit.
 • Moderne visie. Dit kantoor speelt enorm in op de nieuwste technologieën binnen de architectenwereld. Naast het gebruiken van 3D- en BIM programma's in elk project, wordt fotografie ook toegepast om voorstellingen zo levendig mogelijk te maken. Een kijkje in de innoverende, vooruitstrevende visie die dit kantoor steeds nastreeft!

Contenu du travail

En functie als projectarchitect binnen dit kantoor houdt volgende zaken in:

 • Je volgt projecten volledig op
 • Je zal schetsontwerpen uitwerken naar 3D-ontwerpen
 • Je zal instaan voor het opstellen van lastenboeken, begrotingen, bouwaanvraag...
 • Je staat in direct contact met bouwheer, aannemers en andere externe partijen
 • Je volgt de werf van een project volledig op

Experience

 • Je bent ordelijk en organisatorisch sterk
 • Je bent in het bezit van een masterdiploma in Architectuur
 • Je hebt een zekere interesse in BIM-implementatie en wil je kennis hier verder in uitbouwen
 • Je bent leergierig en hebt oog voor detail
 • Je hebt reeds enige ervaring in het tekenen in REVIT of ArchiCAD

Offre

Je zal terechtkomen in familiale, huiselijke omgeving waar telkens gerekend kan worden op de expertise en het enthousiasme van teamleden. Je zal tewerktgesteld worden als zelfstandige en hier een marktconform loon voor ontvangen. Een combinatie van uitdaging en afwisseling zal ervoor zorgen dat geen enkele dag binnen dit kantoor hetzelfde is, mede door de grote diversiteit aan projecten. Daarnaast kom je ook terecht in een omgeving waar het mogelijk is door te groeien en stappen te maken binnenin het bedrijf!

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.