It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Projectarchitect met sterke interesse in hedendaagse bouwtechnologieën

Construction
Antwerp 2000

Informations sur l'entreprise

Dit groot architectenbureau met vestigingen in Brussel en Antwerpen alsook in het buitenland is actief in veel verschillende sectoren. Een greep uit de brede projectenportefeuille van dit kantoor: grootschalige appartementencomplexen, voetbalstadions, ziekenhuizen, stations, enzovoort. Het kantoor zet de mens centraal in elk project en gebruikt dit als uitgaanspunt om de kwaliteiten van elk teamlid en medewerker optimaal te benutten. De vele expertises die samenvloeien in verschillende processen zorgen ervoor dat elke medewerker zijn sterktes optimaal kan benutten. Daarnaast besteden ze aandacht om op een duurzame manier te bouwen, met respect voor de wijk, stad, gebied en personen die in deze omgeving samenkomen.

Het kantoor hanteert een stabiele werkwijze waarbij het belang van het gehele team centraal staat. Teams samenstellen waarin de juiste kennis bij de juiste mensen terechtkomt, is voor dit bedrijf de eerste stap naar de succesvolle realisatie van projecten.

Points forts de ce poste

 • Prestigieuze projecten. Dit kantoor heeft een expertise uitgebouwd in projecten met een zekere ‘glamour’-factor, architecturale en innovatieve bouwwerken kunnen op die manier toegevoegd worden aan jouw portfolio. De high-end toenadering die dit bedrijf hanteert, is een mooie toevoeging aan elke carrière.
 • Innovatie. Deel uitmaken van dit vooruitstrevende bedrijf zal ervoor zorgen dat je steeds up-to-date bent met de nieuwste technieken, methodologieën en denkwijzen in de architectenwereld. Daarnaast is de aandacht die gevestigd wordt op duurzaam bouwen een interessante piste wanneer we kijken naar de evolutie in bouwtechnieken voor de toekomst. Als kers op de taart zal je op dagelijkse basis in BIM werken, een werkwijze die meer en meer ingeburgerd geraakt en noodzakelijk wordt in de wereld van architectuur.
 • Teamverband. Sinds de start van deze onderneming werd er enorm ingezet op een samenwerkingsaanpak op basis van het uitgangspunt dat elke functie essentieel is om elk project tot een goed einde te brengen. Op deze manier wordt er als bedrijf en team een antwoord gegeven op uitdagingen die leiden tot het aanbieden van unieke architectuur.
 • Ondersteuning. De grote verzameling van kennis en expertise in het bedrijf zorgt ervoor dat je op verschillende vlakken kan rekenen op een kwaliteitsvolle ondersteuning. Hierdoor kan je jezelf ook meer en meer ontplooien en je kwaliteiten op meerdere pistes uitbouwen. Dit zijn ervaringen waar je de rest van je carrière op verder kan bouwen.

Contenu du travail

Als projectarchitect word je ingezet op projecten van grote projectontwikkelaars. Hierbij sta je vaak in contact met enerzijds de klant en anderzijds je eigen teamleden om zo projecten op een transparante en professionele manier aan te pakken:

 • Je zal ingezet worden op opdrachten van grote partners tijdens het realiseren van prachtprojecten.
 • Je staat nauw in contact met de klant om zijn wensen zo goed mogelijk te vervullen.
 • Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwerp- en tekenfase van een project en fungeert in een BIM-ondersteunende rol tijdens de werffase.
 • Je werkt met 3D technieken in Revit met data aangevoerd uit een BIM-model.
 • Je denkt mee in ‘the bigger picture’, niet enkel ontwerpmatig maar ook bouwkundig rekening houdend met mens, omgeving en type architectuur.

Experience

 • Je hebt een opleiding in architectuur
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als architect, waarvan minstens 3 jaar ervaring in BIM of een zeer sterke interesse hierin
 • Ervaring in Revit, AutoCAD en/of ArchiCAD is mooi meegenomen
 • Je hebt ervaring of interesse in grootschalige projecten

Offre

Je komt terecht in een groot, ambitieus en energiek architectenbureau in Antwerpen. Je zal dagdagelijks in een omgeving kunnen werken waar architecturale en stedenbouwkundige vakkundigheid gecombineerd wordt met de standpunten van alle stakeholders in een bepaald project. Dit creëert telkens een verschillende visie, die elk project op een unieke manier typeert.

Je zal terechtgekomen in een multidisciplinair team waar gestreefd wordt naar de juiste balans tussen functie, kennisoverdracht, samenwerking en zelfstandigheid. Architecten, interieurarchitecten, stedenbouwkundigen en technici delen hun knowhow met elkaar om als groep tot hoogwaardige realisaties te komen. Dit vertaalt zich ook in een bedrijfscultuur op basis van samenhang, collegialiteit en teamspirit. Het statuut van deze functie is tevens ook bespreekbaar om zo veel mogelijk flexibiliteit te bieden.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.