It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Projectarchitect met ervaring in healthcare projecten - Internationale speler

Construction
Vlaams-Brabant

Informations sur l'entreprise

Deze gekende speler zet onderzoek en ontwikkeling voorop in alles wat ze ondernemen.

Points forts de ce poste

 • Niche-gericht werken. Je zal in een team terechtkomen waar je aan grootschalige healthcare projecten werkt. Deze teams worden zorgvuldig samengesteld zodat de juiste kennis op de juiste plek aanwezig is om aan de complexiteit van de projecten te kunnen beantwoorden. Je zal dus kunnen rekenen op kwalitatieve ondersteuning, alsook op ruimte en verantwoordelijkheid om kennis over te brengen naar teamleden.
 • Bouwen aan morgen.

Contenu du travail

Als projectarchitect ben je direct betrokken bij het ontwerp en de realisatie van prestigieuze projecten. Je werkt nauw samen met medische experts, ingenieurs en andere professionals om innovatieve en functionele oplossingen te ontwikkelen in een architecturaal kader:

 • De specifieke behoeften van zorginstellingen begrijpen en deze eisen vertalen naar passende architectonische concepten.

 • Ziekenhuisruimten ontwerpen die het welzijn van patiënten bevorderen en het werk van medisch personeel vergemakkelijken.

 • Samenwerken met een multidisciplinair team om technische aspecten, medische apparatuur en architectuur naadloos te integreren.

 • Projecten van begin tot eind beheren en ervoor zorgen dat deadlines, budgetten en kwaliteitsnormen worden gehaald.

 • Op de hoogte blijven van de laatste trends en innovaties in ziekenhuisarchitectuur om moderne, efficiënte oplossingen te garanderen.

Experience

 • Je hebt een master in Architectuur en ervaring in het ontwerp en de uitvoering van ziekenhuisprojecten.
 • Je bent in staat om functionele eisen om te zetten in creatieve en innovatieve ontwerpen.
 • Je kan met REVIT werken
 • Je hebt een goede kennis van Frans, Engels en/of Nederlands.


Offre

Je krijgt de kans om te werken aan projecten van vitaal belang. Jouw bijdrage in dit team is essentieel om het leven van patiënten en medisch personeel te verbeteren. Je zal deel uitmaken van een dynamisch, coöperatief en gepassioneerd team, waar creativiteit wordt gewaardeerd en aangemoedigd.

Daarnaast, biedt deze functie je een stimulerende werkomgeving, waar je complexe uitdagingen kunt aangaan en je professionele vaardigheden kunt ontwikkelen. Je krijgt ook de kans om je te ontwikkelen binnen ons partnerbedrijf, zodat je verder kunt groeien in je carrière.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.