It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Projectarchitect met ervaring

Construction
Kortrijk 8501

Informations sur l'entreprise

Dit architectenbureau gaat verder dan louter bouwen; het legt de nadruk op het creëren van bijzondere ruimtes die aansluiten bij het menselijk aspect, of het nu gaat om woningen, scholen, bedrijfsgebouwen, zorginstellingen of cultuurhuizen. Met een diepgaande focus op het individuele levensgevoel, bedrijfsculturen en zorgbenaderingen, biedt het bureau maatwerk van de bovenste plank.

Points forts de ce poste

Mensgerichte Architectuur. Dit bureau legt een sterke focus op het menselijke aspect bij elk bouwproject, of het nu gaat om woningen, scholen, bedrijfsgebouwen, zorginstellingen of cultuurcentra. Ze verdiepen zich in levensgevoel, pedagogische visies, bedrijfsculturen, zorgbenaderingen en culturele motieven om een gepaste sfeer, ruimtelijkheid en esthetiek te creëren die de menselijke beleving optimaliseert.

Duurzaamheid en Bewuste Keuzes. Het bureau benadert architectuur met een verantwoorde en genereuze insteek, waarbij bewuste keuzes worden gemaakt op het gebied van ecologie, technologie en materiaalgebruik. Door slim comfort, doordacht materiaalgebruik en intensiever ruimtegebruik streven ze naar meer bieden met minder, terwijl ze openstaan voor innovaties en initiatieven die de eigen grenzen overstijgen.

Flexibele Architectuur-Unit. Als een wendbare architectuur-unit met een groeiend team, biedt dit bureau een flexibele aanpak. Ze kunnen per project kiezen uit een breed scala aan ingenieurs en specialisten, waardoor ze zich kunnen aanpassen aan de specifieke behoeften en complexiteit van elk project. Deze aanpak zorgt voor een rijke ervaring en een evenwichtige aandacht voor zowel het detail als het grotere geheel.

Contenu du travail

  • Projecten van A tot Z opvolgen, als je interesse hebt in enkel uitvoering dan is dit zeker ook mogelijk.
  • Veel verantwoordelijkheid
  • Grote variatie projecten waaraan jij kan meewerken, lopende van residentiële ontwikkelingen tot zorggebouwen, bedrijfsgebouwen en publieke projecten

Experience

  • 5 jaar ervaring als projectarchitect van A tot Z of in uitvoering.
  • Sterk technisch inzicht met een kritische blik
  • Communicatief sterk
  • Er is geen vereiste naar tekenprogramma's, maar je moet wel interesse hebben om nieuwe programma's aan te leren.

Offre

Dit bureau biedt jou de mogelijkheden om door te groeien in de sector die jou het meest interesseert. Ze willen jou de kans bieden om van A tot Z te werken of eerder te specialiseren.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.