It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Preventieadviseur - familiebedrijf - marktleider binnen de sector

Construction
Sint-Martens-Latem 9830

Informations sur l'entreprise

Onze partner is een familiebedrijf met specialisatie in gebouwentechnieken met aanwezigheid over heel Belgë. Deze speler brengt duurzaam comfort in gebouwen door de integratie van de meest innovatieve technologieën op het gebied van HVAC, sanitair, elektrotechniek, enerie- en klimaatbeher en medische apparatuur. Van ontwerp tot exploitatie wordt er een allesomvattende oplossing aangeboden.

Points forts de ce poste

 • Werken voor een marktleider binnen de sector: Als vooraanstaande marktleider in de zorgsector werd er een allesomvattende aanpak en uitgebreide expertise ontwikkeld met als resultaat succesvol zijn in verschillende sectoren. Hierdoor krijg je de kans mee je schouders te zetten onder zowel eenvoudige als buitengewoon complexe projecten en bijgevolg ervaring op te doen binnen verschillende sectoren.
 • Opleidingsmogelijkheden: je komt terecht in een omgeving waar professionaliteit en vakmanschap centraal staan. Aanwerven doen ze niet voor een job, maar voor een loopbaan. Dankzij de talrijke opleidingen binnen de eigen academie en doorgedreven begeleiding groei je voortdurend in jouw werk, als collega en als mens.
 • Familiale werkomgeving: je komt terecht in een familie van 900 werknemers waar iedereen dezelfde missie en waarden deelt en waar er continu gestreefd wordt naar kwaliteitsgarantie. De bedrijfscultuur draagt bij aan een betrokken en samenwerkende omgeving. Je maakt niet alleen deel uit van een organisatie met gedeelde doelen en waarden, maar ook van een bedrijfscultuur die gericht is op kwaliteit, betrokkenheid en samenwerking, wat een positieve invloed heeft op zowel het werkklimaat als de prestaties van het bedrijf.

Contenu du travail

Als eerste aanspreekpunt inzake veiligheid en preventie bouw je verder de effectieve en efficiënte welzijnscultuur uit binnen de organisatie:

 • Je werkt samen met de QHSE verantwoordelijke, hiërarchische lijn en alle betrokken werknemers aan het preventie- en welzijnsbeleid op de werkvloer.
 • Je bent verantwoordelijk voor periodieke controles op de bouwplaatsen, het opstellen en beheren van risicoanalyses.
 • Je draagt bij aan het opstellen van VGM-plannen en de coördinatie van wettelijke keuringen voor machines en materieel.
 • Je controleert de naleving van de wetgeving en procedures uit het VCA-systeem.
 • Je draagt bij aan het stimuleren van verantwoordelijkheid en betrokkenheid met betrekking tot veiligheid binnen de gehele hiërarchische structuur.
 • Je organiseert je eigen agenda zelfstandig, maar neemt ook regelmatig deel aan teamprojecten. Je handelt discreet, toont vastberadenheid en hebt een hands-on mentaliteit.

Experience

 • Je bent preventieadviseur niveau 2 of 1.
 • Je beschikt over minimum 5 jaar relevante ervaring.
 • Je hebt interesse en affiniteit voor de bouwwereld en meer specifiek de wereld van de technische installaties maar specifieke sectorervaring is niet vereist.
 • Je bent leergierig en beschikt over sterke pedagogische skills waarmee je de medewerkers doet inzien dat techniek en veiligheid hand in hand gaan.
 • Je verplaatst je naar werven in Oost- en West-Vlaanderen en de 4 lokale vestigingen.

Offre

Er wordt een boeiende autonomie functie aangeboden met telkens nieuwe uitdagingen en veelzijdige contacten. Daarnaast kan je rekenen op een competitief salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen met tankkaart/laadpas, maaltijdcheques, verzekeringen... Daarnaast krijg je de kans om te groeien en jezelf te ontwikkelen in een bedrijf dat marktleider is in zijn sector.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.