It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Out of the box Projectmanager met ambitie om te groeien

Construction
Antwerpen 2000

Informations sur l'entreprise

Voor de Real Estate tak van een prachtige investeringsgroep ben ik op zoek naar een gedreven, ambitieuze Project Manager die het heft in eigen handen wil nemen. Deze speler investeert op lange termijn en her-ontwikkeld en her-bestemd vastgoed in binnenstedelijke context met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en vooral met een gezonde out of the box mindset. Het prachtig hoofdkantoor is een mooi voorbeeld van de visie van deze hippe, vernieuwende speler.

Points forts de ce poste

 • Bij deze speler zijn de doorgroeimogelijkheden eindeloos. Ze zitten volop in op de kwaliteiten van hun werknemers en creëren eindeloze opportuniteiten. Zo is een van de huidige bestuurders ooit binnengestapt als elektricien en nu medevennoot. De kansen zijn eindeloos zolang je ze maar grijpt.
 • Deze bestuur van deze speler heeft ruime ervaring en expertise in het vastgoed. Zij ontwikkelen met een lange termijnvisie en zijn de trends altijd één stap voor. Bovendien hebben ze door de hele organisatie een nieuwe wind laten waaien wat maakt dat jij meewerkt aan de verdere groei en uitbouw van de Groep. Je maakt jezelf onmisbaar.
 • Team work, ambitie en kwaliteit beschrijven de visie en de teamspirit van deze ontwikkelaar. De work hard play hard mentaliteit is hier sterk ingeburgerd. Er wordt uiteraard hard gewerkt maar er wordt ook tijd gemaakt voor een teambuilding weekend naar het buitenland, een etentje met de collega’s, een afterwork, …
 • Wederzijdse flexibiliteit zorgt ervoor dat er rekening kan gehouden worden met privé situaties. Als jij je flexibel kan opstellen zal deze regel ook in de omgekeerde richting gelden. Men rekent op jouw autonomie en professionalisme om je werkt met zorg gedaan te krijgen.
 • Je her-ontwikkelt de mooiste projecten in binnenstedelijke context met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en door gebruik te maken van de mooiste technieken en nieuwste materialen. Ook hier geldt het principe; think out of the box.

Contenu du travail

De Projectmanager is de spil en het hart van ieder bouwproject, en staat in voor de voortgang van het project, van ontwerp tot oplevering, en de coördinatie tussen de verschillende leden van het bouwteam.

 • Je krijgt alle spelers binnen het bouwproces op een gelijk ritme.
 • Jij installeert het bouwteam bestaande uit architecten en aannemers.
 • Je managet de architecten en aannemers in het bouwproces.
 • In samenwerking met de architect coördineer je het commerciële proces.
 • Je coördineert de verkoopafdeling.
 • Je ondersteunt het bouwproces doorheen de verschillende fasen van het project, waarbij je steeds de volgende vijf aspecten bewaakt: timing, budget, kwaliteit, informatie en organisatie.
 • Je analyseert het lastenboek/ programma van eisen/ prestatiebestek en tracht risico’s tijdig op te sporen. Je bewaakt de scope en het budget van de toegewezen projecten.

Experience

 • Je hebt minstens 3 jaar ervaring in een functie als Projectleider of Projectmanager
 • Je hebt een gezonde interesse in het bouwproces van A-Z en zet met plezier je tanden in binnenstedelijke residentiele projecten
 • Je bent een teamspeler en gaat enkel voor het beste
 • Je hebt geen 9-5 mentaliteit en kan jezelf flexibel opstellen
 • Je hebt een goede kennis van de modernste bouwtechnieken- en materialen

Offre

Deze speler biedt jou een marktconform salaris, aangevuld met extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen. Loon naar werken is een leuze die deze speler hoog in het vaandel draagt. Bovendien zijn er eindeloze doorgroeimogelijkheden en zal je mee bijdragen aan de verdere groei en strategiebepaling van deze interessante speler. Ze zetten graag in op jouw kwaliteiten en zullen uitdagingen nooit uit de weg gaan!

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.