It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Opportuniteit als Sitemanager voor vaste site

Construction
Hasselt 3500

Informations sur l'entreprise

Je komt terecht bij een internationale grootmacht die erop doelen om het referentiebedrijf te worden voor ecologische transformatie. Deze firma is een toonaangevend bedrijf dat wereldwijd opereert en zich richt op het leveren van duurzame oplossingen voor complexe milieuvraagstukken. Met een indrukwekkende staat van dienst en jarenlange expertise in de sector, is deze onderneming een betrouwbare partner voor bedrijven en gemeenschappen die streven naar een verantwoordelijke en groenere toekomst. Hun bedrijf omvat een breed scala aan diensten, waaronder afvalverwerking, waterbeheer, energie-efficiëntie en recycling. Door innovatie, technologische vooruitgang en samenwerking, streeft deze firma ernaar om oplossingen te bieden die zowel de bedrijfsprestaties als het welzijn van de planeet verbeteren. Als je op zoek bent naar een betrokken partner die zich inzet voor een duurzamere wereld, dan is deze onderneming de ideale keuze.

Points forts de ce poste

 • Als service manager krijgt u de verantwoordelijkheid over de operationele taken voor service en onderhoud van dit ziekenhuis. U hebt de leiding over de site en het bijhorende team. De juridische en financiële aspecten liggen bij de contract manager waarmee u nauw samenwerkt, zodat u zich volledig kan focussen op uw hoofdtaken om de site draaiende te houden. Uw taak wordt het team laten draaien als een geoliede machine, wat zal resulteren in voldoening en motivatie in uw job
 • U werkt op een vaste site voor een gezondheidsinstelling. Hierdoor weet u perfect wat uw woon-werk verkeer inhoudt en wanneer u bijgevolg gaat thuis zijn. Door een beter woon-werk verkeer creëert u meer tijd voor andere belangrijke zaken zoals familie, vrienden, hobbies,... Dit zal uiteindelijk resulteren in meer levensgeluk en een motiverende stimulans zijn om uw job op lange termijn interessant te houden.
 • Doordat u voor een gezondheidsinstelling werkt, zal u in contact komen met de meest complexe technieken. Door aan de slag te gaan met deze uitdagende technieken zal u uw niveau als projectmanager iedere dag omhoog halen. De job zal nooit vervelend worden daar er steeds nieuwe wendeingen en uitdagingen zijn. Daarnaast werkt u in een zeer propere omgeving. Hierdoor komt u ’s avonds proper thuis en gaat u steeds zeer hygiënisch te werk.
 • U kunt samenwerken met eigen arbeiders en onderaannemers die reeds lange tijd op basis van een vertrouwensband samenwerken met de installateur. Dit zal u ademruimte geven aangezien u voldoende werkkrachten heeft en deze mensen gewend zijn kwaliteitsvol werk te leveren.

Contenu du travail

Als Site Manager zorg je voor de goede uitvoering van verschillende werken (onderhoud of herstelling), met een sterke focus op veiligheids- en hygiëneregels. Je leidt jouw team van technici met toewijding en expertise, en daarbij omvat jouw takenpakket:

 • Coördineren van lopende projecten en bestellen van benodigde materialen.
 • Optimaliseren van de planning van jouw team en efficiënt gebruik van beschikbare middelen.
 • Nauwgezet opvolgen van onderhouds- en herstellingswerken.
 • Bieden van technische ondersteuning aan technici en begeleiden met evaluaties en individuele opleidingsplannen.
 • Controleren en valideren van de prestaties van jouw team.

Bij deze firma krijg je de kans om jouw managementvaardigheden te tonen en een positieve impact te maken in een dynamische en belonende rol als Site Manager. Sluit je aan bij dit team en draag bij aan het succes van het bedrijf en de tevredenheid van hun klanten.

Experience

 • Bachelor of gelijkwaardig door ervaring (minstens 3 jaar)
 • Beschikken over de juiste mentaliteit: gedegen werkethiek en respect voor andere medewerkers
 • Leiderschapskwaliteiten, overtuigingskracht en technische skills
 • Probleemoplossend kunnen denken

Offre

Dit gerenomeerd bedrijf biedt u een professionele en stabiele bedrijfsomgeving waarbij het familiale aspect toch nog altijd hoog in het vaandel wordt gedragen. Hierdoor zal u een aangename band met uw werkgever kunnen opbouwen. De werkgever is een dynamisch ondernemer die u graag ondersteund waar nodig. Het bedrijf heeft zich uitgebouwd tot één van de betere spelers in de markt en is niet van plan om te stoppen met groeien. Hier zal u dus ook een grote rol binnen deze groei spelen. U zal bovendien aan de meest uitdagende en variërende technieken werken, waardoor u elke dag voldoende uitdaging zal vinden in uw job.

Verder kort samengevat:

 • Boven marktconform salarispakket met alle bijhorende extra legale voordelen
 • Propere omgeving op een vaste site (gezondheidsinstelling)
 • De meest complexe en innovatieve technieken
 • Eindeloze doorgroeimogelijkheden

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.