It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Communicatief sterk aangelegd architect - Zelfstandige of bediende - Snel groeiende onderneming

Construction
Limbourg 3100

Informations sur l'entreprise

Onze partner is een toonaangevend architecten- en ingenieursbureau dat gespecialiseerd is in het maken van duurzame en innovatieve ontwerpen voor haar klanten. Een team van architecten, ingenieurs en andere professionals is toegewijd aan het leveren van kwaliteitsdiensten aan B2B klanten, met het bevorderen van een groene toekomst als rode draad in elk project.

In de afgelopen 15 jaar, groeide dit kantoor snel uit tot een vertrouwde naam in Antwerpen & Limburg. Er wordt aan een breed scala aan projecten beantwoordt in verschillende sectoren, waaronder commercieel, residentieel en industrieel. Het kantoor specialiseerde zich in de laatste 10 jaar enorm in kantoorgebouwen, en profileerde zich hierdoor ook tot een gekende speler in dit segment. Gebouwen en structuren creëren die niet enkel voldoen aan behoeften van de klanten, maar ook bijdragen aan een duurzame toekomst is voor dit kantoor steeds weer het startpunt van een project.

Vanwege recente structurele wijzigingen staat dit kantoor op het punt om snel te groeien. Dit vertaald zich niet alleen in een verbreding van het personeelsbestand maar ook in de projecten die ze aannemen. Met 2 vestigingen in de uithoeken van Limburg (Oosten tegen Antwerpen & Westen van Limburg) tracht dit kantoor een werkgebied te onderhouden in Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant.

Points forts de ce poste

  • Groeiperspectief. Vanwege de groeiplannen die dit kantoor in het vooruitzicht heeft, liggen er genoeg mogelijkheden om jezelf te ontplooien binnen in het bedrijf. Dit vertaald zich in opportuniteiten om meer leidinggevende functies te bekomen, alsook meer zelfstandigheid en flexibiliteit te creeëren in de job. Uiteraard zorgt dit ook voor positieve wendingen op financieel vlak.
  • Flexibiliteit. Het kantoor biedt haar werknemers de keuze tussen een bediende- of zelfstandige statuut. Hierdoor heb je de keuze een salarispakket te ontvangen op maat gemaakt voor jouw wensen en noden. Ook dit aspect heeft een gezondere worklife balans tot gevolg!
  • B2B klanten. Gezien de sector waarin dit kantoor grotendeels actief is, wordt er bijna uitsluitend met B2B-klanten gewerkt. Vanwege het recurrerend clienteel, zal je jezelf in een omgeving bevinden waar je als architect zeer professionele, hechte relaties kan opbouwen. Hierdoor kan je zeer specifiek beantwoorden aan de noden van klanten, alsook processen steeds meer gestroomlijnd laten verlopen wat tot minder stress en werkdruk leidt.

Contenu du travail

Als architect zal je de volgende zaken terugvinden in je takenpakket:

  • Gehele ontwerpfase, gevolgd door aanbestedingsdossier en bouwaanvraag
  • Opvolging en leiding van projecten, met focus op uitvoering- en/of ontwerpfase, afhankelijk van jouw eigen voorkeur
  • In teamverband je schouders onder een project zetten, met behulp van jouw collega's
  • In direct contact staan met externe partijen zoals de klant, bouwheren, aannemers...

Experience

  • Je bent in het bezit van een diploma (ingenieur-) architect
  • Je hebt ervaring in middelgrote tot grotere projecten
  • Kunnen werken met AutoCAD of REVIT is een pluspunt.

Offre

Je zal terechtkomen in een groeiend bedrijf dat een gestrucutreerde en goed georganiseerde werktethiek hanteert. Binnen dit bedrijf zal je kunnen samenwerken met mensen die in het bezit zijn van de juiste technische kennis om ondersteuning te bieden in alle aspecten van een bouwproces.

Je zal zelf de kueze kunnen maken om onder het bediendestatuut te vallen of als zelfstandige toe te treden binnen dit kantoor, beide onder een contract van onbepaalde duur. Je zal kunnen genieten van flexibiliteit in de vorm van glijdende uren en thuiswerk. Dit alles uiteraard tegen een marktconform loon dat jaarlijks wordt geëvalueerd. Een bedrijfswagen zit ook mee in het bediendestatuut.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.