It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Managing Architect Die Het Projectteam Kan Leiden

Construction
Koksijde 8670

Informations sur l'entreprise

De klanten van onze partner verspreiden zich over verschillende niches in de sector, zo ontwerpen ze meergezinswoningen, private woningen, commerciële gebouwen en voeren ze ook renovaties uit. Dit doen ze steeds met aandacht voor esthetiek en context in hun ontwerpen. Hun projecten worden gerealiseerd door projectteams, waarbij de senior het team leidt naar een goede afwerking van het project.

Points forts de ce poste

Leidinggevende positie. In deze positie zal je jezelf al leider kunnen ontwikkelen. Het kantoor zal jou bijstaan om managementkwaliteiten te ontwikkelen zodat de projecten onder jouw hoede steeds vlotter verlopen. Hun duidelijke bedrijfsstructuur zorgt voor een stabiele en merkbare groei doorheen de tijd. Deze structuur maakt het mogelijk om mooie en vernieuwende projecten aan te trekken. Dankzij deze structuur weet iedereen wat zijn taken zijn en is er ruimte voor nieuwe architecten, zo worden er geen projecten mislopen. Daarnaast zal door de groei van het kantoor ook jouw verantwoordelijkheid groeien. In jouw nieuwe functie zal de zaakvoerder jou betrekken bij het binnenhalen van de projecten.

Uitdagend portfolio. Dit kantoor is werkzaam in verschillende niches, zo werken ze appartementsgebouwen, privé woningen, commerciële gebouwen en renovatieprojecten af. Samen met jou bekijken ze wat je het beste ligt en waar jouw voorkeur naar uitgaat. Je zal jezelf dus kunnen specialiseren indien jij dit wenst.

Vrijheid. Dit kantoor geeft jou de vrijheid om creativiteit in jouw ontwerp te brengen. Ze bouwen vertrouwen op waarna je vrij bent om jouw agenda in te vullen hoe dit jou het best uitkomt. Hun flexibele aanpak naar thuiswerk en glijdende uren, laat jou toe om je professionele tijdsbesteding af te stemmen met jouw privé verplichtingen.


Contenu du travail

Als Senior Projectarchitect ben je verantwoordelijk voor het nauwlettend volgen van de projecten waaraan jouw projectteam werkt. Je geeft sturing aan het team, zorgt voor een vlotte werking en waarborgt de naleving van afspraken met betrekking tot kwaliteit en deadlines. Naast het leiden van het team ben je zelf actief betrokken bij het ontwerpen van diverse projecten. Het uitwerken van deze projecten vanaf de conceptfase tot de uiteindelijke oplevering maken integraal deel uit van jouw verantwoordelijkheden.

Experience

  • Je bent in het bezit van een masterdiploma (Ir.-) architect.
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als projectarchitect.
  • Je hebt kennis van autoCAD (en eventueel SketchtUp), of je bent bereid om dit te leren.
  • Je bent communicatief vaardig, zo kan je vergaderingen en jouw team leiden.

Offre

Wat dit kantoor u kan aanbieden is een uitdagend en variabel portfolio waarbij je de vrijheid krijgt om jouw stempel op de projecten te drukken. Je krijgt hierbij de vrijheid om jouw agenda te structureren hoe dit voor jou uitkomt. De functie die jij hier gaat uitvoeren is een functie die jouw horizon zal verbreeden, door jou te betrekken bij het zoeken van nieuwe projecten en de aanpak van het kantoor om structureel te kunnen blijven groeien. Kortom biedt deze functie jou: Vrijheid en verantwoordelijkheid!

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.