It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Manager | krijtlijnen van finance afdeling uittekenen | uniek kantoor | veel vrijheid

Comptabilité & Finance
Antwerp 2600

Informations sur l'entreprise

Dit jong financieel adviesbureau bestaat uit een 10-tal medewerkers onderverdeeld in 3 departementen. Zo bestaat de organisatie uit een afdeling binnen de sportindustrie, tax en finance. Voor deze laatste afdeling is het team op zoek naar een nieuwe collega die mee de toekomst van deze afdeling wilt bepalen en de verdere uitbouw ervan wilt begeleiden. Je krijgt eveneens de kans om in te stappen als vennoot als dat jouw ambitie is. Dit uitbouwen mag je in brede zin zien m.a.w. kan dit gaan in de richting van accountancy als financiële planning, M&A etc.

Dit fiscaal kantoor onderscheidt zich op veel vlakken van het traditionele kantoor. Hier staat innovatie, flexibiliteit en vertrouwen echt centraal. Het team is dan ook trots op deze atypische bedrijfscultuur omdat hier veel aandacht wordt gevestigd op hun groei en ontwikkeling. Een optimale work-life balance wordt ook hoog in het vaandel gedragen. Daarom krijg jij de keuze of je van thuis of op kantoor wenst te werken, hanteren zij glijdende werkuren, bieden zij 32 verlofdagen etc.

Points forts de ce poste

 • Innovatieve omgeving: In dit kantoor krijg je niet alleen de kans om in een moderne werkomgeving te werken met veel licht en moderne software tools, maar eveneens om in een omgeving te werken met een vernieuwende kijk op de begeleiding van cliënteel. Zo wordt er voor elke klant een oplossing op maat aangeboden en bestaan hier geen pasklare antwoorden. Daarom ligt de toekomst van de finance afdeling ook in jouw handen. In samenwerking met experten zoals een in-house advocaat, maar eveneens jouw professionele collega’s kan jij mee bepalen op welk cliënteel jij de focus wilt leggen en hoe je deze optimaal wil verderhelpen. Dit kan zowel in de richting gaan van accountancy als financiële planning, M&A etc.
 • Flexibiliteit en work-life balans: Hier begrijpt men het belang van een goede balans tussen werk en privé volledig. Daarom kan je hier genieten van flexibele werkuren tussen 06u00 en 22u00 en heb je de mogelijkheid tot thuiswerk voor wel 4 dagen per week. Tot slot biedt hun 40-urenweek jou ook 32 verlofdagen die jij kan inzetten voor wat jij écht belangrijk vindt!
 • Samenwerking en groei: Hier draait het om samenwerken, zowel met klanten als collega’s. Dit bureau streeft ernaar om een meerwaarde te zijn voor klanten. Met een hub in Gent en de rand van Brussel kunnen zij hun persoonlijke aanpak ook garanderen. Tevens bieden zij ook interne mogelijkheden voor professionele groei tot op het niveau van vennoot. Het team organiseert eveneens 1 à 2 keer per maand teammeetings en er vinden literatuurvergaderingen plaats waarin nieuwigheden worden uitgediept zodat elke collega zijn/haar kennis kan blijven verruimen. Dit biedt afwisseling en houdt jouw werk uitdagend!
 • Fijne werksfeer: Hun informele bedrijfscultuur zal ervoor zorgen dat jij je snel opgenomen voelt in de groep. Deze werkgever organiseert af en toe activiteiten wat dit team tot een hecht team heeft gemaakt. Dit gaat van een evenement tot een tripje naar het buitenland. Momenteel staat deze gepland in 2024, dus wees er snel bij 😉

Contenu du travail

Je zal een klein team naast jouw krijgen dat je zal mogen aansturen afhankelijk van de vraag en de nood van de klant. Bij kleinere dossiers zal je bijvoorbeeld eerder het nazicht op jou nemen, bij grotere dossiers zal je met jouw team moeten afstemmen hoe jullie de nood van de klant zullen aanpakken. Het is voornamelijk van belang dat je initiatief neemt, leergierig bent en graag samenwerkt.

Als manager van de finance afdeling zal jij mee de toekomst van deze afdeling bepalen en de verdere uitbouw ervan begeleiden. Je krijgt eveneens de kans om in te stappen als vennoot als dat jouw ambitie is. Dit uitbouwen mag je in brede zin zien m.a.w. kan dit gaan in de richting van accountancy als financiële planning, M&A etc. Je kiest zelf op welk cliënteel je de focus wenst te leggen. Het idee van de huidige vennoten is om elke klant met elke vraag verder te helpen. Je zal m.a.w. een brede expertise uitbouwen in samenwerking met een in-house advocaat en een team van professionele collega’s, allen met ervaring in the Big 4 en banden met externe kantoren om advies bij in te winnen indien nodig.

Experience

Voor deze functie is dit bureau op zoek naar een nieuwe collega met minstens 5 jaar ervaring in een relevante werkomgeving (Big 4, accountantskantoor etc.). Verder is een opleiding in een financiële richting een vereiste, maar weegt kennis en ervaring altijd door. Solliciteer dus zeker bij interesse hoewel je geen 5 jaar ervaring hebt. Tot slot is het van belang dat je een teamplayer bent, flexibel en vooral ondernemend!

Offre

Naast een fantastisch team vol professionals die graag van elkaar blijven bijleren kom je ook terecht bij een werkgever die enorm flexibel is en zich baseert op wederzijds vertrouwen. Dit uit zich in glijdende werkuren tussen 06u00 en 22u00, thuiswerk tot 4 dagen per week en een rol vol verantwoordelijkheid en vrijheid. Zo kan jij de toekomst van de finance afdeling mee bepalen en uitbouwen.

Al helemaal mee in het verhaal? Neem dan zeker ook hun financieel aanbod even door.

Op zelfstandige basis:

Je kan werken op zelfstandige basis aan een budget van maximaal 120.000 euro per jaar. Tevens wordt er gewerkt met bonussen op basis van prestaties.

In loondienst:

 • Brutoloon tot €5.000 afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • Netto onkostenvergoeding van €200
 • Wagen + tankkaart
 • Maaltijdcheques
 • Hospitalisatieverzekering
 • Ecocheques
 • Eventueel bonussen op basis van prestaties

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.