It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Lokale K7 aannemer die inzet op ontwikkeling en D&B projecten zoekt projectleider

Construction
Mortsel

Informations sur l'entreprise

Deze lokale K7 hoofdaannemer met een ruim palmares aan gevarieerde projecten is een bekende speler in zijn regio, dit door zijn financiële stabiliteit en langdurig bestaan van meer dan 75+ jaar. Deze bouwspeler specialiseert zich uitsluitend in het realiseren van gebouwen die schommelen tussen de 3 en 20 miljoen euro.

Points forts de ce poste

 • Carte blanche in jouw functie
  Door de kleine structuur zal je een enorme vrijheid ervaren in jouw job, je kan zelf jouw agenda invullen en controleren. Daarnaast sta jij zeer nauw naast de 2 bedrijfsleiders en technisch directeur waardoor jij mee de koers bepaalt van dit bouwbedrijf.

 • Doorgroeimogelijkheden
  Er zijn concrete doorgroeimogelijkheden op korte termijn (2-4 jaar) naar een hoofdprojectleider functie gezien de huidige structuur van deze bouwspeler. Natuurlijk is hiervoor wel de nodige senioriteit nodig, ze mikken zelf op iemand vanaf 10j ervaring in de bouwsector.

 • Lokale en high-end projecten
  De afstand naar projecten toe zal zeer beperkt zijn, aangezien deze aannemer mikt op werven maximaal 35 minuten rijden van het kantoor. Ook zijn de projecten voornamelijk privaat of high-end openbaar waardoor budgetten en calculaties ruimer zijn, hierdoor komt er dan ook minder financiële druk op de werf wat resulteer in minder stress voor jou en je team.

 • Flexibiliteit
  Door zeer vlakke structuur van dit bedrijf kan en mag er ook veel, dit is geen multinational waar er geen ruimte is om buiten de lijnen te kleuren. Dit zie je terug in: tandartsafspraken doorheen de dag, thuiswerk, flexibele uren, verlofperiode buiten het bouwverlof enzovoort…

Contenu du travail

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de algemene leiding van één bouwproject (ruwbouw en afwerking), zowel qua uitvoering als budget. Voor de dagdagelijkse operationele uitvoering kan je rekenen op een enthousiast werfteam en werfleider.

 • Je bent de motor van het projectteam en zorgt voor een goede aansturing, motivatie en opvolging van je medewerkers.
 • Je bewaakt de planning, kwaliteit, veiligheid en het budget.
 • Je probeert op een proactieve manier de wensen van de klant mede in kaart te brengen, samen met het team van architect en ingenieur.

Je voert overleg met opdrachtgevers, adviseurs, leveranciers en onderaannemers.

Experience

 • Je bent innovatief en communicatief ingesteld en denkt op maat van de klant
 • Deze partner mikt op minstens 3j ervaring in de bouwsector, maar elk profiel is bespreekbaar
 • Kennis van bouwtechnische funderingen, ruwbouw tot en met afwerking
 • Ervaring in financiële opvolging van projecten is een sterke plus
 • Een uitdaging in een kleinere structuur schrikt jou niet af

Offre

Naast deze uitdagende job bij een stabiele werkgever kom jij terecht in een klein en hecht team vol enthousiaste collega's en mag je schouders zetten onder en groeiende onderneming. Je komt in contact met een gevarieerd projectenaanbod, wat voor een kleine speler uniek is. Natuurlijk ontvang je een mooi loonpakket dat aansluit bij je ervaring, inclusief extralegale voordelen zoals wagen, onkostenvergoeding, maaltijdcheques, …

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.