It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Klantenbegeleider residentiële projecten bij aannemer - Volledig traject - 4/5e mogelijk - bediendestatuut

Construction
Antwerp 2000

Informations sur l'entreprise

Deze atypische, algemene aannemer werd in 2016 opgericht door 2 sterke profielen binnen de Klasse 8 bouwwereld. Zij startten een nieuwe bouwonderneming op met een geheel andere aanpak: een sterke know-how, no-nonsense cultuur en een efficiënte werkethiek zijn de ingrediënten voor technisch uitdagende projecten met oog voor kwaliteit en rendabiliteit. Door de jaren heen bouwden ze een betrouwbaar netwerk uit van partners waarop ze kunnen rekenen voor een vlekkeloze uitvoering van hun projecten. Met een divers orderportefeuille behartigt deze aannemer een brede verzameling aan projecttypes: appartementen, scholen, winkelpanden, kantoren...

Vandaag de dag is deze aannemer op zoek naar een klantenbegeleider die het huidige team in deze discipline kan vergroten van 2 naar 3.

Points forts de ce poste

 • Sterk netwerk van vaste partners. Deze bouwonderneming heeft door de jaren heen een sterk, kwalitatief en betrouwbaar netwerk van vaste partners gecreëerd. Hierdoor zal je zelf als klantenbegeleider ook warme en betrouwbare relaties kunnen opbouwen met deze partners. Dit resulteert op zijn beurt dan weer in een steeds vlottere samenwerking.
 • Uiteenlopende en uitdagende privéprojecten. Deze bouwfirma specifieert zich in de uitvoering van private aanbestedingen. De projecten die door dit bedrijf gerealiseerd worden, zijn te klein voor een Hoofdaannemer klasse 8, maar te technisch uitdagend voor de kleinere algemene bouwfirma's. Dit middensegment willen zij behartigen. Als klantenbegeleider krijg je hier de kans mooie projecten aan jouw prtefeuille toe te voegen!
 • Familiale werkomgeving met gezonde work-life balans. Binnen dit bedrijf is teamwork een zeer belangrijk aspect. Als klantenbegeleider kom je terecht in een team waarin je samen de noden en wensen van de klant dient te behartigen. Om dit tot een goed einde te brengen, zijn de zaakvoerders ervan overtuigd dat de band tussen hun werknemers goed moet zitten. Dit trachten zij te stimuleren door een fijne werkplek aan te bieden, gecombineerd met een gezonde work-life balans.

Contenu du travail

Als klantenbegeleider ben jij een tandwiel in een team van 3. Je zal volgende zaken kunnen terugvinden in het takenpakket:

 • Je zal ervoor zorgen dat de weg tussen klantenverwachting en uitvoering zo klein mogelijk gehouden wordt.
 • Je werkt samen met een architect en een tekenaar om klanten te begeleiden doorheen heel het proces.
 • Je maakt verkoopslastenboeken op, een staat ook in voor de budgettaire opvolging hiervan
 • Op basis van de plannen van de architect, die reeds voorzien zijn van technieken, bekijk je met de klant hoe ze dit graag ingevuld zien worden.
 • Je weegt de keuzes van de klanten af en adviseert hen hierin om alles tot een realistisch totaalplaatje te kunnen brengen
 • Je centraliseert alle offers van de toonzalen en stemt deze allemaal op elkaar af
 • Je bereidt alles tot in de kleinste details voor, zodat dit kan overgedragen worden aan de projectleiders
 • Zelf tekenen is geen hoofdtaak, maar je zal plannen die in autoCAD utigetekend zijn moeten kunnen wijzigen en controleren

Experience

 • Je hebt enige ervaring in het begeleiden van klanten
 • Je hebt ervaring met AutoCAD
 • Je hebt ervaring in interieurarchitectuur
 • Je bent een teamplayer

Offre

Je zal terechtkomen in een kwalitatief bouwbedrijf waarbij je als klantenbegeleider dagdagelijks meewerkt aan de realisatie van diverse, technisch ccomplexe privéprojecten. Dit alles binnen een familiale, professionele en efficiënte organisatie.

Kortom, een boeiende functie binnen een groeiende organisatie. Je zal kunnen meebouwen aan een groeiende onderneming waar veel mogelijkheden liggen in de toekomst. Een uiterst interessante en uitdagende opportuniteit!

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.