It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Kempische Hoofdaannemer zoekt versterking in BIM-cel

Construction
Rijkevorsel 2310

Informations sur l'entreprise

Deze pionier-aannemer startte 200 jaar geleden zijn activiteiten als familiebedrijf. Nu zijn ze uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de bouwsector en staan ze bekend als 'meest gegeerde werkgever op de markt'. De realisatie van hun complexe projecten gebeurd steeds met oog op duurzaamheid en innovatie. Daarnaast zetten ze sterk in op de persoonlijke groei van elk individu binnen het bedrijf.

Points forts de ce poste

 • Sterkst uitgewerkte BIM-cel op de markt: Je komt terecht binnen één van de sterkste BIM-cellen binnen de Aannemers markt in de Kempen. Het huidige team van sterke technische bouwkundige BIM’ers zorgen voor een vlekkeloze voorbereiding van ieder bouwdossier. Dankzij deze aanwezige know-how leer jij op een sneltempo alles over de digitale coördinatie van projecten, of ander gezegd: het bouwen van de toekomst.
 • Werken in BOUWTEAM: D&B-, PPS-projecten en eigen ontwikkelingen: Dankzij de gezonde naamsbekendheid van deze aannemer hebben zij een goed gevuld orderboek en staan ze bij verschillende partijen (bouwheer, ontwikkelaar) bovenaan de favorietenlijst. Het assortiment van bouwdossiers is dan ook uiterst variabel met twee gemene delers: duurzaamheid en innovatie.
 • Brede waaier aan projecten: Als Hoofdaannemer Klasse 8 behartigen ze zeer uiteenlopende en diverse projecten met een minimumwaarde van 5 miljoen euro: state of art kantoren, complexe industriegebouwen, chique appartementsgebouwen of prestigieuze culturele centra. Jij bent een spilfiguur in het voortraject om ons straatbeeld te sieren met verbluffende gebouwen.
 • Financieel krachtige, familiale en professionele structuur: Ondanks de sterke groei doorheen de jaren, behoudt deze hoofdaannemer z’n menselijke visie. Door de focus op groepssfeer, work-life balans en een inspirerende werkomgeving, hebben ze het laagste verloop op de bouwmarkt. Jij maakt deel uit van een uniek en ijzersterk team en geniet van een gezonde work-life balans, dat wil toch iedereen?


Contenu du travail

Als BIM-Coördinator vervul je een leidinggevende functie en ben jij een zeer belangrijke schakel binnen de afdeling werkvoorbereiding en de uitgewerkte interne BIM-cel.

Jij wil binnen deze afdeling de kwaliteit van het bouwproces verhogen, kennis vergaren, research uitvoeren en informatie centraliseren, waarbij duurzaamheid steeds een belangrijke rol speelt.

 • Jij bent de schakel tussen BIM-modelleur, bouwheer en de uitvoering.
 • Jij bekijkt de Design & Build dossiers en coördineert mee de ontwerpen.
 • Jij waakt in alle fasen van het proces over de technische correctheid van de modellen en zorgt voor afstemming met de interne en externe belanghebbenden.
 • Je neemt initiatief tot kwaliteitsverbetering, kennisopbouw en kennisindeling en volgt de ontwikkelingen op de markt op de voet

Experience

 • Je hebt hogere bouwkundige opleiding genoten, of hebt gelijkwaardige ervaring.
 • Je hebt een minimum van 5 jaar ervaring binnen de Algemene Aanneming.
 • Je hebt enige affiniteit met BIM (in voorbereiding of in uitvoering), of je hebt een grote interesse en stelt jezelf leergierig op.
 • Je bent communicatief, gedreven en gericht op het motiveren van mensen.

Offre

Je komt terecht in een aangename, dynamische werkomgeving met een gevestigde waarde in de bouwwereld. Binnen deze organisatie is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een uitbreiding van jouw portfolio aan interessante projecten.

 • Deze aannemer is één van de trendsetters op de markt op vlak van BIM.
 • Jij bent een spilfiguur in het voortraject om ons straatbeeld te sieren met verbluffende gebouwen.
 • Deze aannemer focust sterk op persoonlijke groei en een uniek groepsgevoel.
 • Je geniet van een uitstekende work-life balans dankzij de mogelijkheid tot thuiswerk, glijdende uren, flexibiliteit etc…
 • Je ontvangt een competitief salarispakket met een uitgebreid aanbod extralegale voordelen zoals onder andere wagen, cafétariaplan en hospitalisatieverzekering.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.