It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Junior architect met interesse in zowel nieuwbouw als renovatie

Construction
Sint-Niklaas 9100

Informations sur l'entreprise

Dit kantoor is een zeer mooie referentie op gebied van verduurzaming in de bouw, Ze hebben naast een mooie reputatie, de afgelopen jaren hun waarde kunnen bewijzen. Nieuwbouw, renovaties, grote tot kleine projecten ze werkten ze allemaal succesvol af. Ze hebben het vertrouwen van hun klanten gewonnen door uitdagende en unieke projecten te laten slagen.

Points forts de ce poste

Bijscholing. Dit kantoor investeerd niet alleen in vernieuwende technieken en het beste materiaal, maar ook in hun architecten. Ze moedigen bijscholing en persoonlijke ontwikkeling sterk aan. het is een dynamisch en flexibel kantoor, dat niet bang is van unieke projecten. Je zal werken aan projecten die je nergens anders zal vinden. De senior profielen zullen jou begeleiden zodat je zelf ook kan doorgroeien naar de projecten die jij interessant vindt.

Permanente groei. Sinds enkele jaren kent dit kantoor een constante groei. Deze groei zorgt er voor dat jij aan prachtige en vernieuwende projecten kan meewerken. Daarnaast komen er mooie posities intern vrij waardoor doorgroeien absoluut 'on the table' is, al zal je jezelf natuurlijk eerst moeten bewijzen.

'future proof' projecten. De visie van dit kantoor is zeer duidelijk, ze bouwen aan morgen. De projecten die ze afwerken zijn projecten die opgaan in hun omgeving. Door hun klanten worden ze gerespecteerd voor de projecten die ze afwerken. Ze zullen jou leren om nog duurzamer gebouwen te ontwikkelen. daarnaast werken ze mooie unieke projecten af in de residentiële sector en ook in de hotelsector.

Contenu du travail

  • Je zal te werk worden gesteld als projectarchitect van A tot Z.
  • Je stelt het dossier samen, ontwerpt het project, en volgt het project in uitvoering op.
  • Je zal in een projectteam terechtkomen waar iedereen samenwerkt om het project tot een goed einde te brengen.
  • Je zal meewerken aan zowel renovatieprojecten als nieuwbouw
  • .Jouw mening en insteek in het project telt en ze moedigen initiatief sterk aan, zowel in ontwerp als uitvoeringsfase.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.