It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


(Ir.) Architect voor restauratie en erfgoedprojecten

Construction
Gent 9031

Informations sur l'entreprise

Een toonaangevend architectenbureau, gespecialiseerd in de renovatie en restauratie van erfgoed. Dit bureau onderscheidt zich door wetenschappelijk vooronderzoek, een eigen restauratiemethodiek en een focus op dynamisch behoud. Met een gepassioneerd team van interdisciplinaire experts garandeert het bureau een persoonlijke aanpak en esthetisch maatwerk voor elk erfgoedproject.

Points forts de ce poste

Individuele Aanpak. Hun ontwerpen worden in nauw overleg met opdrachtgevers gecreëerd, waarbij elk project een unieke benadering krijgt. Een grondige detailstudie zorgt voor evenwichtige en samenhangende ontwerpen die perfect aansluiten bij de behoeften van bewoners en het vastgestelde budget. Zo kan elk project op unieke wijze worden gerealiseerd.

Dynamisch Behoud in Restauratie. Bij restauratieprojecten streven we naar een dynamisch behoud, waarbij het terugbrengen van monumentale sfeer hand in hand gaat met de integratie van moderne elementen voor hedendaags comfort. Prioriteit wordt gegeven aan constructieve en historische duurzaamheid, wat resulteert in zorgvuldig uitgebalanceerde oplossingen die respect tonen voor zowel het verleden als de toekomst.

Financiële Stabiliteit. Als erkend partner van de Vlaamse Overheid kan dit bureau profiteren van een reeds 20 jaar lopende financiële ondersteuning voor onderhouds- en restauratiewerkzaamheden aan beschermde monumenten. Door de overheidssteun en een aanpak die aansluit bij de verschuiving van grootschalige restauraties naar preventief onderhoud heeft dit bureau een stabiel vooruitzicht op de toekomst. Ze bieden dan ook een uitdagende en zekere werkplek op lange termijn.

Contenu du travail

  • Projectarchitect van A tot Z in restauratie en herbestemmingsprojecten.
  • Contactpersoon voor opdrachtgevers en partners
  • Begeleiden van jonge (Ir.) Architecten

Experience

  • 5 jaar ervaring binnen restauratie/erfgoed/herbestemmingsprojecten.
  • Master (Ir) Architectuur
  • Kennis van AutoCad, ArchX en Indesign (of interesse om dit te leren)

Offre

Dit multidisciplinair bureau biedt jou de kans om jou interesse in restauratie en erfgoed verder te ontwikkelen. Ze geven de vrijheid om onder het stabiele dak van dit bureau jouw eigen projecten van A tot Z af te ronden. Ben je daarnaast graag bezig met kennisoverdracht, dan is het mogelijk om jouw reeds opgedane ervaring door te geven aan de jongere generatie.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.