It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


(Ir.) Architect voor een bureau met een totale bouwexpertise - Extra focus op duurzaamheid

Construction
92xx

Informations sur l'entreprise

Deze grote speler met meer dan 50 jaar ervaring opereert als een totaaldienstverlener voor de bouwsector vanuit Oost-Vlaanderen. Met variërende projecten in de residentiële, industriële en openbare sector bouwen ze aan de toekomst door het gebruik van duurzame technieken. Je komt in een team terecht va, een 70-tal medewerkers.

Points forts de ce poste

 • Totale Bouwexpertise: Deze partner biedt niet enkel architecturale oplossingen aan hun klanten, maar bieden een totaalpakket aan. Door de expertise in architectuur, in combinatie met stabiliteit, duurzame technieken en infrastructuur kom je terecht in een hecht en ervaren team van architecten en ingenieurs. Hierdoor kan je jezelf ontwikkelen en deel uitmaken van een totaaloplossing voor de klant. Daarnaast is er de mogelijkheid om job-gerelateerde opleidingen te volgen, waardoor je nog meer kennis en kunde kan opdoen over architectuur en de bouwsector.
 • Prettige en flexibele werksfeer: Medewerkers staan bij dit bureau op de eerste plaats. Een gezond bedrijf begint bij gelukkige collega's. Je komt namelijk in een ambitieus team vol met leuke en professionele collega's die dezelfde passie delen voor hun werk in architectuur. Je komt terecht in een gloednieuw kantoor, vol met de nieuwste technologieën, gericht op duurzaamheid, groei en ecologie met mogelijkheid tot ontspanning tijdens de pauze.
  Als kers op de taart respecteren ze de work-life balans van hun medewerkers met flexibele werkuren, merendeels vrij te kiezen verlofdagen en ADV dagen. Indien je jezelf bewijst dat je zelfstandig kan werken, dan krijg je de nodige vrijheid. Hierdoor kom je terecht in een aangename werksfeer, waar hard werk beloond wordt!
 • Toekomstgericht: Deze partner ontwikkelt esthetische, toekomstgerichte gebouwen aan de hand van duurzame technieken en producten. Je gaat dus meewerken aan gebouwen die functioneel en esthetisch sterk ontworpen zijn. Door deze focus start de uitdaging meteen bij de ontwerpfase. Hierdoor mag je niet alleen trots zijn op de mooi afgewerkte gebouwen die je plaatst, maar ook de meerwaarde die je creëert aan de maatschappij met deze duurzame projecten.

Contenu du travail

Als architect binnen deze onderneming ben je verantwoordelijk voor het onderstaande takenpakket:

 • het ontwerpen en eventueel inrichten van utiliteitsgebouwen.
 • Het opmaken van het volledige bouwaanvraagdossier en het opstellen van aanbestedingsdocumenten en meetstaten.
 • het overleg met projectingenieurs stabiliteit en technieken om zo gecoördineerde resultaten te kunnen garanderen.

Experience

 • Je beschikt over een master in de architectuur. Bij voorkeur heb je een master in de ingenieurswetenschappen met specialisatie architectuur, maar dat is geen must.
 • Je bent creatief en past de visie en wensen van de bouwheer toe in de ontwerpen.
 • Je hebt ervaring om ontwerpen met BIM te creëren.
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands.

Offre

Je zal terechtkomen in een professionele organisatie met meer dan 50 jaar ervaring in de sector, waar de focus ligt op duurzaamheid. Je zal werken aan veel verschillende projecten binnen de utiliteitsbouw. Naast je werk kan je ook genieten van opleidingen en leermomenten binnen de bouwsector, zodat je steeds op de hoogte kan blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen architectuur en de bouw.

Naast een marktconforme verloning zal je ook kunnen genieten van verschillende extralegale voordelen, zoals glijdende werkuren, ADV-dagen en nog veel meer. Hierdoor bepaal je deels zelf wanneer je werkt en wanneer je op vakantie gaat.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.