It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Interieurarchitect met veel creativiteit - Bediendestatuut met veel voordelen - Veel klantencontact

Construction
Leuven 3000

Informations sur l'entreprise

Deze toonaangevende projectontwikkelaar is sinds 1995 actief in de residentiële sector en is op zoek naar een interieurarchitect om in te zetten op high-end woonprojecten. Het bureau telt een 25-tal werknemers en hanteert in elk departement een typische aanpak in alle projecten die gerealiseerd worden. Heldere, open leefruimtes met veel daglicht, hoogwaardig comfort en een high-end toenadering zijn enkele aspecten die hoog in het vaandel gedragen worden.

Dit bedrijf creëert woningen om ze nadien in verschillende stadia van afwerking te koop aan te bieden. Enerzijds kunnen de projecten al van het begin van de werken overgedragen worden, anderzijds gebeurt dit nadat ze volledig instapklaar afgewerkt zijn. Hier komt dan ook sporadisch tuinaanleg, schilderwerk, raamdecoratie e.d. bij kijken.

Points forts de ce poste

 • Creativiteit op en top. Je krijgt de ruimte en opportuniteit om je creativiteit de vrije loop te laten gaan in verschillende fases en aspecten van een project. Hier gaat het niet enkel om een creatief ontwerp creëren, maar het gehele proces een creatieve atmosfeer toe-eigenen. Op deze manier geef je jouw eigen touch aan projecten!
 • Klantencontact. Je neemt klanten als het ware mee doorheen het hele bouwproces en staat in overleg met hen om hun wensen zo goed mogelijk te vervullen. Op deze manier kan je jouw ervaring delen met klanten en laten zien wat jij hun kan geven.
 • Variatie. Het gaat hier absoluut niet over een job waarin je vooral instaat voor het tekenwerk aan een bureau. Je volgt projecten op van A-Z waardoor je klantencontact, ontwerpen, werfopvolging en overleg met externe partners combineert om tot een afwisselend takenpakket te komen. Geen enkele dag zal dus hetzelfde zijn in deze uitdaging!
 • Streven naar kwaliteit. De rode draad in alle acties van deze onderneming is het afleveren van kwaliteit. Ze gaan voor een kwaliteitsvolle service en kwaliteitsvolle afleveringen. Hierdoor krijg je ruimte en tijd om alles tot in de puntjes uit te werken en er alles aan te doen om ervoor te zorgen dat de klant tevreden is met het eindproduct.

Contenu du travail

 • Je zal de interieurs van exclusieve projecten ontwerpen, vooral in de residentiële sector
 • Je zal samen met een exterieur architect samen jullie plannen op elkaar afstemmen
 • Je zal projecten opvolgen van A-Z, vaak vanaf de eerste ontwerpen tot de laatste veeg verf
 • Je zal klanten onder je armen nemen, overlegt adviseert en leidt hen doorheen het hele proces
 • Je zal in nauw contact staan met de bouwafdeling en de partners van het bedrijf
 • Je zal de architectenwereld steeds blijven opvolgen om mee ervoor te zorgen dat jij weet wat hip en trendy is, voor dat iemand anders dit weet

Experience

 • Je hebt minstens 2 jaar ervaring als interieurarchitect
 • Je bent geïnteresseerd in technische snufjes als domotica, audio, welness, …
 • Je kan project- en budgetmatig werken
 • Enige ervaring in VectorWorks (3D) is mooi meegenomen

Offre

Je zal terechtkomen in een bijzonder veelzijdige, uitdagende job met veel creatieve mogelijkheden. Je zal kwaliteitsvolle werkmaterialen en een uitgekiend informatiesysteem ter beschikking krijgen, in een ruimte met grote autonomie om nieuwe initiatieven uit te werken.

Het bureau waarin je terecht zal komen staat bekend als één van de beste in zijn segment, is ambitieus en heeft een duidelijke visie. Deze visie vormt de drijfveer van alle medewerkers in dit kantoor waardoor iedereen aan dezelfde kar trekt. Je zal als het ware meeschrijven aan het DNA van deze organisatie om de reputatie in de toekomst steeds meer te versterken!

Het bedrijf biedt een bediendestatuut aan waarin naast het loon ook volgende voordelen bijkomen: Bedrijfswagen, tankkaart, GSM, laptop, iPad, maaltijdcheques en hospitalisatie.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.