It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Interieurarchitect in een sturende rol - Veel klantencontact - Thuiswerk

Construction
Antwerp 2000

Informations sur l'entreprise

Dit bedrijf wordt geklasseerd als een totaalaannemer in renovatiewerken. Totaalrenovaties worden met een sterke passie en visie aangenomen om er een beleving van start tot einde van te maken. De hoofdactiviteit van dit bureau is het ontwerpen en volledig renoveren van villa’s, appartementen, kantoren, … Dit in een proces dat van A-Z opgevolgd wordt, met een high-end toenadering en hoogwaardige interieurafwerking.

Het kantoor telt een 15-tal werknemers met elks hun eigen expertise. Projecten worden op deze manier in teamverband met de juiste kennis tot een goed einde gebracht. Het is voor hen belangrijk tijd en budget zo efficiënt mogelijk te benutten door derde partijen achterwege te laten. Op die manier verloopt het project steeds via 1 enkel aanspreekpunt: het bedrijf zelf. Daarnaast wordt er hard ingezet op teamsfeer en positiviteit op de werkvloer om naast werk ook tijd te besteden aan plezier.

Points forts de ce poste

  • Afwisseling. Het gaat hier niet om een job als puur tekenaar. Alhoewel dit een onderdeel van het takenpakket is, komt er veel meer bij kijken. Je volgt projecten van begin tot einde op waardoor je de verschillende verantwoordelijkheden kan bundelen tot een gevarieerd takenpakket.
  • Klantencontact. Vanaf de start van een project sta je in nauw contact met de klant. Jij bent verantwoordelijk voor deze communicatie en je bent hun aanspreekpunt doorheen de evolutie van een project. Hierdoor kan je hen meenemen in jouw visie en door jouw expertise de noden van de klant zo goed mogelijk beantwoorden.
  • Sturende rol. Door het nauwe contact met de verschillende betrokken partijen in het bouwproces, oefen je een sturende rol uit. Je zorgt ervoor dat de planning efficiënt gevolgd wordt en stuurt het team op de werf aan. Op deze manier heb je een goed overzicht en controle op het gehele proces van elk project.

Contenu du travail

  • Je volgt projecten volledig op vanaf het eerste ontwerp tot en met de uitvoeringsfase.
  • Je stuurt het team aan op de werf en verzorgd de werfopvolging
  • Je zorgt ervoor dat alle partijen op elkaar afgestemd zijn door een efficiënte planning op te maken
  • Je bent het aanspreekpunt van de klant, je houdt dit contact in stand en zorgt voor een transparante communicatie naar hen toe

Experience

  • Je hebt technisch inzicht op vlak van interieurarchitectuur
  • Je hebt enige kennis in allerhande materialen die er in een doorsnee interieurproject aan te pas komen
  • Ervaring in VectorWorks is mooi meegenomen!

Offre

Je zal terechtkomen in een ambitieuze omgeving waar veel aandacht besteed wordt aan de flexibiliteit die jij nodig hebt om een goede work life balance te bekomen. Je zal jezelf maximaal kunnen ontplooien aangezien dit bedrijf enorm veel aandacht besteed aan het versterken van ieders expertise. Hiervoor hebben ze ook een intern platform dat steeds up-to-date blijft met de veranderingen in de wereld van architectuur.

Het bedrijf biedt een interessant loonpakket aan met tal van extralegale voordelen. Daarnaast heb je recht op 12 ADV-dagen per jaar en veel thuiswerkopties.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.