It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Ingenieur speciale technieken - Uiteenlopende projecten - Regio Limburg

Construction
Hasselt 3500

Informations sur l'entreprise

Gedurende de afgelopen vier decennia heeft deze partner zichzelf opgewerkt tot een gerespecteerde en gevestigde naam binnen de bouwsector, waarin de rol van gebouwtechnieken steeds prominenter wordt. Dit succes is gerealiseerd door voortdurend te investeren in de uitbreiding van hun kennis en expertise, waardoor ze in staat zijn geweest om gelijke tred te houden met de groeiende nadruk op energie-efficiëntie en duurzaamheid in onze samenleving.

Points forts de ce poste

 • Expertise: met meer dan 40 jaar ervaring in de branche, sluit je je aan bij een competente groep professionals. Deze overvloed aan vakkennis vertaalt zich in een hoogwaardig en professioneel team, wat dan ook leidt tot een voortdurende toestroom van projecten. Hierdoor krijg je de kans om voortdurend te groeien en jezelf te ontwikkelen.
 • Diverse projectenportefeuille: dit bureau neemt deel aan en leidt ambitieuze projecten die zich uitstrekken over heel Vlaanderen, variërend van woningbouw tot scholen en culturele centra. Elk van deze projecten vertegenwoordigt een unieke en spannende uitdaging, waarbij het team zijn expertise en creativiteit inzet om de specifieke eisen en verwachtingen van de klant te vervullen.
 • Verantwoordelijkheid: na een korte inwerkingsperiode, ben je al snel in staat om zelfstandig verantwoordelijkheid te dragen voor alle aspecten van jouw projecten, vanaf de eerste lead tot en met het succesvol afronden en opleveren van het project. Je krijgt de mogelijkheid om de volledige levenscyclus van projecten te beheren en bent in staat om elk aspect van dit proces met vertrouwen en efficiëntie aan te sturen. Deze volledige verantwoordelijkheid zorgt zo voor een enorme variatie in je takenpakket waardoor geen enkele dag er hetzelfde uit ziet!
 • Sfeer: ondanks de groei van de onderneming is het vertrouwde familiale karakter altijd behouden gebleven. Je maakt je deel uit van een dynamisch en hecht team. Er worden regelmatig gezamenlijke activiteiten en evenementen georganiseerd, die zich vertalen in een prettige en stimulerende werkomgeving waarin je je snel thuis zal voelen.

Contenu du travail

Als projectingenieur speciale technieken ben je verantwoordelijk voor onderstaande zaken:

 • Je bespreekt de eerste plannen met de architect en bouwheer om hier vervolgens mee aan de slag te gaan.
 • Je doet de opmetingen, berekeningen en het uittekenen van alle aspecten van het project.
 • Je maakt lastenboeken op en doet de aanbesteding voor het volledige dossier.
 • Je staat steeds zelf in contact met de klanten en partners en volgt je eigen werf op.

Experience

 • Je beschikt over een Masterdiploma en bent industrieel of burgerlijk ingenieur, een specialisatie in energie of elektromechanica is een plus.
 • Je hebt bij voorkeur reeds 3-5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie.
 • AutoCad heeft voor jou geen geheimen en je ontwerpt graag op papier.
 • Je beheerst de Nederlandse taal perfect en bent communicatief sterk.

Offre

Je komt terecht in een team van jonge, ambitieuze, en creatieve professionals die allemaal gedreven zijn door een gemeenschappelijk doel: uitblinken en groeien in de sector. Actieve kennisdeling wordt aangemoedigd en je zal voortdurend uitgedaagd worden en de kans hebben je eigen expertise aan te scherpen met nieuwe vaardigheden en en kennis. Dit zorgt voor een stimulerende omgeving waarin iedereen de kans krijgt om zijn potentieel volledig te benutten.

Naast een competitief salaris kan je je verwachten aan een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen, waaronder maaltijdcheques, Ecocheques en een groepsverzekering.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.