It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Health & Safety Manager | BENELUX | Marktleider in Europa

Informations sur l'entreprise

Onze partner is een internationale speler, een ware marktleider en nummer 1 in Europa. Met meer dan 900 winkels, ruim 38.000 medewerkers en actief in 12 Europese landen, is deze speler uitgegroeid tot de grootste elektronica retailer van Europa.

Points forts de ce poste


 • In deze dynamische en uitdagende omgeving krijg je als medewerker veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je bent als het ware je eigen organisatie, waarbij je de ruimte hebt om initiatief te tonen en je eigen koers te bepalen. Het motto "The sky is the limit" weerspiegelt de ambitieuze en grensverleggende mindset die hier heerst.
 • Je krijgt hier echt de kans om jouw stempel te drukken op de veiligheidscultuur. Dit geeft je de kans om je functie op een boeiende en gevarieerde manier in te vullen zodat je steeds voldoening blijft halen uit je job.
 • De werkcultuur wordt gedreven wordt door een winnaarsmentaliteit, met de focus op continue groei en innovatie, waarbij medewerkers worden aangemoedigd om hun grenzen te verleggen en nieuwe hoogten te bereiken. Hierdoor blijf jij steeds ontwikkelen en word je steeds opnieuw uitgedaagd in je vakgebied.
 • Je komt terecht bij de nr 1 in Europa binnen de sector. Hierdoor kan je rekenen op veel stabiliteit en werkzekerheid. Dit geeft je de kans om je 100% te focussen op je jobinhoud zonder je zorgen te moeten maken over jouw positie binnen het bedrijf.

Contenu du travail

Als Health & Safety Manager krijg je de kans om het welzijns- en veiligheidsbeleid vorm te geven.

 • Je bent verantwoordelijk voor het identificeren van potentiële risico's en het ontwikkelen van strategieën om deze risico's te verminderen of te elimineren.
 • Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen en zorgt ervoor dat veiligheidsnormen worden nageleefd en met een dynamische houding breng je samen met de collega’s veiligheid en welzijn op de voorgrond om een uniform beleid in kaart te brengen op een BeNeLux-niveau.
 • Je ontwikkelt procedures voor het personeel in het kader van veiligheid, gezondheid. Je houdt de naleving van de wet- en regelgeving in de gaten en stelt waar nodig verbeterplannen op. Dit in communicatie met het Comité voor Preventie en Bescherming op het Werk.

Experience

 • Je beschikt over een Masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring.
 • Je bent in het bezit van het attest van Preventieadviseur niveau 1.
 • Je hebt enkele jaren werkervaring achter de rug in Health & Safety.
 • Je bent analytisch, stressbestendig, hands-on en pro-actief.
 • Je bent communicatief sterk in het Nederlands, Frans en het Engels.

Offre

Bij deze speler kom je terecht in een uitdagende en dynamische werkomgeving waarin jouw expertise een cruciale rol speelt in het waarborgen van een veilige werkomgeving. In deze functie kan je rekenen op een competitief salarispakket, aangevuld met tal van extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen met tankkaart, een groeps- en hospitalisatieverzekering, vakantiedagen, bonusplan...

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.