It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Hoofdtechnieker met bedrijfswagen - regio omgeving Lokeren

Ingénierie
Lokeren 9160

Informations sur l'entreprise

Wereldwijd gekende speler in de voedingsindustrie. Met hun hoogtechnologische en innovatieve productieomgeving blinken ze uit op de arbeidsmarkt. Deze productieomgeving is verspreid over meerdere sites, waar de hoofdtechniekers van elke sites wekelijks afwisselen om de best practices en verbeterpunten snel op te merken en te verbeteren. Stabiliteit, werkzekerheid, respect, netheid en veiligheid!

Points forts de ce poste

• De functie is in vaste dagploeg met glijdende uren. Doorgaans is de opstart tussen 7u en 9u. De techniekers onder uw verantwoordelijkheid werken in 2 ploegen, met de vaste daguren van de hoofdtechnieker kan de overgang tussen de shiften van de techniekers gefaciliteerd worden. De vaste daguren zorgen voor een zeer aangename work-life balance!

• Veel zelfstandigheid met boeiende en veelzijdige verantwoordelijkheden. Uw mening en advies wordt op prijs gesteld en gerespecteerd! Met de wekelijkse overlegmomenten met de plantmanager en andere hoofdtechniekers van de verschillende sites worden duidelijke toekomstperspectieven vastgelegd met een planning om deze te bereiken.

Opleidingen on-the-job om het beste uit jezelf te halen, ze investeren in hun werknemers en weten dat iemand enkel kan uitblinken mits de juiste ondersteuning en hulp.

• Dit machinepark, verdeeld over verschillende sites, heeft een breed gamma aan machines waar je mee in contact komt op regelmatige basis (robotica, elektrische en mechanische machines,…). De functie is niet louter aansturend maar ook meewerkend, je zal de techniek niet volledig achter je moeten laten voor een bureau job, integendeel!

• Met een bedrijfswagen naar keuze (ook privé te gebruiken) + tankkaart en tal van bijkomende extralegale voordelen zal uw persoonlijke financiële situatie verbeteren, weg met de kosten van een wagen zelf onderhouden en financieren! Dit is een echte buitenkans dat voor de meeste technische functies niet bestaat!

Contenu du travail

Storingen oplossen aan de machines. Je bent niet hier enkel om preventieve storingen op te lossen, maar om de controle te behouden over het machinepark en er voor te zorgen dat de storingen aan machines snel worden opgelost. Je zal hier prioriteiten moeten stellen en als een race tegen de klok de oproepen vanuit de productie oplossen. Deze prioriteiten zal je met het team delen en elke technieker taken toewijzen die uitgevoerd moeten worden binnen de opgegeven deadlines.

• Je optimaliseert geautomatiseerde productie-installaties wat betreft productie-output, kwaliteit en technische betrouwbaarheid. Dit kan zowel in de dagdagelijkse taken terug te vinden zijn wanneer het kleinere opdrachten zijn, maar het kan ook projectmatig zijn wanneer de verbeteringen over een langere periode worden gepland.

• Je identificeert, herstelt of vervangt defecte systemen of onderdelen van industriële geautomatiseerde installaties conform reglementering, machinevoorschriften, documentatie,…

• Je helpt met on-the-job opleidingen voor nieuwe werknemers binnen het technisch team. Hiervoor worden duidelijke KPI’s gesteld en opleidingstrajecten uitgebouwd met de plant manager.

• Met PLC werken voor de PLC gestuurde machines, elektrisch en mechanisch, pneumatica en hydraulica, met een gezonde balans tussen de verschillende soorten machines waardoor je niet elke dag met dezelfde installaties moet werken. Dit zorgt voor de nodige variatie in uw job.

• Werken in een hoogtechnologische omgeving waar veiligheid en collegialiteit centraal staan.

Experience

• Een eerste werkervaring hebben als storingstechnieker, met ervaring van minimum 3 jaar in een productieomgeving (in de voedingsindustrie zou een pluspunt zijn maar geen must!)

• Een A2 of bachelor diploma in een technische richting

• Je bent leergierig, flexibel en staat open voor een uitdagende en hoogtechnologische nieuwe omgeving waar je al je technische expertise kwijt kan.

• Je bent bereid om in vaste dagploeg te werken

Offre

Competitief salarispakket. Arbeiderscontract met bruto uurloon tussen 22 euro en 26 euro rekening houdend met kennis en ervaring. Bij overuren kunnen deze uitbetaald worden aan of opgenomen worden als recup in dezelfde maand.

Permanentievergoeding: permanentie is niet verplicht. Indien je zou willen deelnemen 1 week per periode van 6 weken wordt hiervoor een permanentievergoeding voorzien. In eerste instantie een vast bedrag per uur voor het beschikbaar zijn gedurende de hele week + per oproep vanaf het moment dat je thuis vertrekt tot het moment dat je terug thuis aankomt, met een vergoeding voor deze gepresteerde uren.

Bedrijfswagen + tankkaart: bedrijfswagen is vrij te kiezen, ook privé te gebruiken.

Bijkomende extralegale voordelen: groepsverzekering, maaltijdcheques, vergoeding gsm abonnement, laptop

20 wettelijke vakantiedagen (vrij te kiezen - geen verplicht collectief verlof!)

Werkzekerheid en een top sfeer met leuke collega’s

• Werken in een hoogtechnologische omgeving met veel opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.