It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Health & Safety Manager

Ingénierie
Kapelle-op-den-Bos 1880

Informations sur l'entreprise

wereldwijd opererend bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen, produceren en verkopen van innovatieve en duurzame bouwmaterialen en -oplossingen.

Deze speler bedient zowel de residentiële als de commerciële bouwsector en heeft een breed scala aan klanten, waaronder aannemers, architecten, ontwikkelaars en distributeurs. Ze zijn actief in meer dan 40 landen en heeft productlocaties over de hele wer

Points forts de ce poste

Wij zijn door Newsweek en Statista uitgeroepen tot het meest betrouwbare bedrijf ter wereld in de bouwsector in 2023! Daarnaast zijn we volgens LinkedIn in 2023 een van de topbedrijven om je carrière in België verder te ontwikkelen!

Onze cultuur – We verbinden en zorgen voor de mensen om ons heen. We koesteren teamwork, gemeenschappen, partnerschappen en nieuwe manieren van werken, waarbij we de grootste waarde hechten aan de veiligheid en de werkomgeving van onze mensen.

‘Road to Sustainability 2030’ is het plan om bij te dragen aan een betere, duurzame toekomst. Aan deze visie wordt er gewerkt door aandacht te besteden aan onze sociale en milieu-impact en door innovatieve oplossingen te ontwikkelen.

We werken aan deze visie door aandacht te besteden aan onze sociale en milieu-impact en door innovatieve oplossingen te ontwikkelen.

Innovatie en duurzaamheid: Etex zet sterk in op het ontwikkelen van innovatieve en duurzame bouwoplossingen, met een focus op milieuvriendelijke materialen en energie-efficiënte bouwtechnieken.

Wij geloven sterk dat diversiteit in denken ons helpt om sterke en duurzame prestaties te leveren. Het is voor ons ook essentieel dat iedereen zich deel van het team voelt. In deze geest zijn we toegewijd aan gelijke kansen en hanteren we een zero tolerance beleid ten aanzien van discriminatie.

Flexibiliteit: Voor ons draait hybride en flexibel werken om vertrouwen, en we willen dat jij je beste werk kunt leveren. Zo zorg jij ervoor dat je jouw wok-life balance optimaal kan houden en er nog voldoende tijd overblijft voor hobbies en gezindsleven.

Wereldwijde aanwezigheid: Als teamgenoot maak je bij deze speler een echt verschil. Deze speler is een internationaal bedrijf dat lichtgewicht bouwoplossignen produceert. Ze zijn aanwezig in 45 landen en exploiteren 140 fabrieken en 6 innovatie- en technologiecentra. Ze leggeen de lat hoog op het gebeid van externe bouwtechnologieën met hout- en stalen frameconstructies en dirngen aan op veiliger en duurzamer bouwen over de hele wereld.

Wereldwijde aanwezigheid: Als teamgenoot van Etex maak je een echt verschil in de wereld door woonruimtes voor iedereen te inspireren. Etex is een internationaal bedrijf dat lichtgewicht bouwoplossingen produceert. We zijn aanwezig in  45 landen en exploiteren 140 fabrieken en 6 innovatie- en technologiecentra . We leggen de lat hoog op het gebied van externe bouwtechnologieën met hout- en stalen frameconstructies en dringen aan op veiliger en duurzamer bouwen over de hele wereld.

Contenu du travail

Als preventieadviseur ben je verantwoordelijk voor het bepalen, uitvoeren en opvolgen van het gehele welzijnsbeleid voor de KOB-site. Je speelt een cruciale rol in het voortdurend verbeteren van de veiligheidsprestaties van de site en draagt bij aan een veilige en gezonde werkomgeving voor alle medewerkers.


Takenpakket en verantwoordelijkheden:

Het bepalen, uitvoeren en opvolgen van het gehele welzijnsbeleid voor de KOB-site.

  • Verbeter voortdurend de veiligheidsprestaties van de site.
  • Impact monitoren en beperken, verbetervoorstellen ontwikkelen.
  • Het bewustzijn rond veiligheid en welzijn vergroten en vergroten met als doel een duurzaam EH&S-beleid na te streven en nog verder te optimaliseren.
  • Je werkt nauw samen met je team en verschillende interne afdelingen en externe stakeholders.

Experience

  • Je bent preventieadviseur niveau 1.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.
  • Je hebt enkele jaren ervaring als Health & Safety Manager.
  • Je hebt een kritische geest en een proactieve aanpak.
  • Je hebt een sterk probleemoplossend vermogen.
  • Je beschikt over goede tijdmanagementvaardigheden.

Offre

Aantrekkelijke salarispakket

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.