It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Head of Value Engineering met zin in innovatie

Construction
28* 28*

Informations sur l'entreprise

Deze multidisciplinaire aannemer is één van de meest complete bouwfirma’s in het Belgisch bouwlandschap. Aangedreven door een zeer sterk en ruimdenkend management ontplooit deze werkgever zich op nationaal en internationaal toneel met het opleveren van zowel klassieke als unieke én maatschappelijk projecten. Ze investeren in talent-technologie en duurzaamheid, waardoor het in staat is de beste kwaliteit op de markt te leveren. Dankzij hun familiale structuur geloven ze sterk in de kracht van samenwerken: dé kernwaarden van deze aannemer!

Points forts de ce poste

 • Deze hoofdaannemer heeft zich de laatste jaren meer en meer gevestigd tussen de groten der aarde door een zeer sterke visie. Jaarlijks streven ze een groei van 15% na, zowel in FTE’s als in omzet. Dit resulteerde onder andere ook in de verdere uitbouw van een indrukwekkend portfolio met projecten wereldwijd tot 200 miljoen euro. De uitgekiemde structuur en verschillende divisies zorgen echter voor een typisch KMO gevoel (toegankelijkheid management, vlakke structuur, sterke band met collega’s, ..) binnen een zeer professioneel kader.
 • Je bent een belangrijke schakel tussen voortraject en uitvoering en staat met je team in voor de perfect werkvoorbereiding ten dienste van de uitvoering en in samenwerking met de aankoopdienst door de verscheidenheid in projecten en je eigen operationele betrokkenheid krijg jij de kans om ook zelf je kennis en ervaring nog verder uit te diepen.
 • De multidisciplinaire projecten situeren zich zowel in de publieke als de private sector zowel in de infrastructuurwerken, als burgerlijke bouwkunde, maar ook een aantal niche markten. De projecten zijn verspreid over heel België maar ook andere uithoeken van de wereld. Altijd al interesse gehad voor een internationale context? Dit is jouw kans! Mocht je een voorkeur hebben voor projecten in jouw buurt, is dit ook mogelijk. Keuzes in overvloed!

Contenu du travail

Als Head of Engineering sta je in voor de ondersteuning van complexe projecten van het voortraject tot de oplevering. Je bent zowel technisch, commercieel als strategisch verantwoordelijk voor de inzet van je afdeling en zal een multidisciplinair team van ingenieurs en tekenaars aansturen
 • In leidt en organiseert de dagelijkse werking van de afdeling Engineering.
 • Je ziet toe op de verdere groei en ontwikkeling van de competenties in je team in lijn met de strategisch groei van de organisatie.
 • Je bent het aanspreekpunt voor de Calculatie, Aankoop en Uitvoering inzake technische optimalisaties of een (deel)ontwerp. Altijd met het oog op de realisatie een economische meerwaarde voor de werf.
 • Samen met je team maak je infrastructuur en bouwkundige ontwerpen op maat van de opdrachtgever in lijn met zijn budget en onderzoek je en werk je variante uitvoeringsprocedures of technieken uit ter ondersteuning van de afdeling Calculatie, Aankoop en Uitvoering.
 • Samen met je team sta je in voor de opmaak van bijvoorbeeld plan van aanpak, planningen, rekennota’s, tekenwerk en dit zowel bij aanbesteding als in uitvoering.
 • Samen met je team ondersteun je de afdeling Aankoop met het technische dossier en overlegmomenten met onderaannemers en/of leveranciers.

Experience

 • Je hebt minimum 8 jaar ervaring in de Burgerlijke Bouwkunde, Wegenbouw of aanverwante sector
 • Je beschikt over een Ingenieursdiploma OF gelijkwaardig door ervaring
 • Je bent communicatief sterk en draagt een sterke verantwoordelijkheidszin

Offre

Wil je terechtkomen in één van de meest complete bouwfirma’s in het Belgisch Bouwlandschap en meeschrijven aan dit unieke verhaal? Wil je jouw kennis en ervaring gebruiken om deze afdeling naar een hoger niveau te tillen en indrukwekkende projecten tot een uniek einde te brengen? Ben je het beu om een nummertje te zijn en verkies je een persoonlijke, warme bedrijfscultuur? Dan kan deze opportuniteit wel eens de volgende stap zijn in jouw carrière!
 • Aantrekkelijk salarispakket conform kennis en ervaring
 • Wagen met tankkaart
 • Volledig pakket aan extralegale voordelen

Postuler pour ce poste

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.