It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Groeiend kantoor tussen Lokeren en Gent zoekt dossierbeheerder

Comptabilité & Finance
Lochristi 9080

Informations sur l'entreprise

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als dossierbeheerder in een groeiend kantoor? Dan is dit jouw kans!

Dit kantoor gelegen te Lochristi is op zoek naar medewerkers. Ze zijn gespecialiseerd in de opstart en begeleiding van middelgrote vennootschappen. Persoonlijk contact met de klanten staat hierbij centraal.

Als dossierbeheerder bij dit kantoor heb je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien naar volwaardige dossierbeheerder mét klantenbesprekingen. Het kantoor biedt een professionele werkomgeving waarin je jezelf kunt ontplooien en waar jouw mening en input zeer gewaardeerd worden.

Bovendien krijg je als dossierbeheerder bij dit kantoor de kans om te werken met de nieuwste technologieën en softwareprogramma's, waardoor je jouw kennis en vaardigheden voortdurend kunt uitbreiden en up-to-date kunt houden. Het kantoor hecht ook veel belang aan een goede work-life balance en biedt daarom flexibele werkuren en de mogelijkheid om van thuis uit te werken.

Kortom, als je op zoek bent naar een functie als dossierbeheerder in een groeiend kantoor met oog voor persoonlijk contact, moderne technologieën en professionele ontwikkeling, dan is dit de perfecte plek voor jou!

Points forts de ce poste

 • Hier geloven ze in het geven van kansen aan hun werknemers. Als je bij dit kantoor begint, zul je snel verantwoordelijkheden krijgen en kun je op eigen tempo doorgroeien naar een rol als volwaardig dossierbeheerder. Dit betekent dat je de mogelijkheid krijgt om te laten zien wat je waard bent en te groeien in je carrière. Je zult niet alleen verantwoordelijkheid krijgen voor belangrijke taken, maar ook de kans krijgen om (op termijn) klantenbesprekingen te voeren.
 • Dit kantoor ziet in dat voortdurend blijven ontwikkelen en groeien in je carrière belangrijk is. Daarom zetten ze hard in op zowel interne als externe opleidingen. Je hoeft je geen zorgen te maken over het feit of een opleiding wel of niet binnen het budget past. Want ze hebben namelijk geen vaste budgetten voor opleidingen en hebben nog nooit een opleiding geweigerd. Je gaat je hier dus optimaal professioneel kunnen ontwikkelen.
 • Professionalisering is hier een belangrijke waarde. Een belangrijk onderdeel hiervan is hun focus op kennis. De werknemers krijgen de kans om zich voortdurend te ontwikkelen en te specialiseren in verschillende vakgebieden, zodat je de klanten altijd de meest up-to-date informatie en advies kunt bieden. Daarnaast hebben ze veel aandacht voor onze digitale expertise. Ze begrijpen dat de wereld steeds digitaler wordt en daarom investeren ze in de nieuwste digitale tools. Hier zal je je dus niet bezig moeten houden met overbodig papierwerk.
 • Het team bestaat uit 10 enthousiaste medewerkers en ze organiseren regelmatig activiteiten om de teamspirit te versterken. Zo organiseren ze één tot twee keer per jaar een teambuilding waarin ze met het hele team iets leuks gaan doen. Maar ook buiten de geplande activiteiten om, heerst er op kantoor een gezellige sfeer. Een gezellige en hechte groep collega’s zal niet alleen zorgen voor een prettige werkomgeving, maar zal ook bijdragen aan betere resultaten en samenwerking. Hierdoor zal je je dus snel thuis voelen.
 • Dit kantoor bevindt zich vlak aan de afrit van de autostrade, wat betekent dat ze makkelijk te bereiken zijn met de auto. Je zal je dus geen zorgen moeten maken over de reistijd, hierdoor kun je zorgeloos en efficiënt aan de slag gaan.

Contenu du travail

Als dossierbeheerder heb je de verantwoordelijkheid over de volledige dossiers:

 • Als drijvende kracht achter het volledige boekhoudproces, van A tot Y, begin je met het voorbereiden van de balans en jaarrekening.
 • Daarnaast krijg je de kans om je te specialiseren in fiscale aspecten zoals BTW-aangiften, vennootschaps- en personenbelastingen.
 • Het boeken van inkoop- en verkoopfacturen zal eveneens tot jouw takenpakket behoren

Deze verantwoordelijkheden zullen bijdragen aan jouw groei binnen het boekhoudkantoor, waardoor je binnen de kortste keren een volwaardige dossierbeheerder wordt.

Experience

 • Je beschikt over een hoger diploma met specialisatie accountancy-fiscaliteit.
 • Je hebt reeds een (eerste) ervaring binnen een fiduciaire omgeving.
 • Je bent een echte teamplayer en daarnaast gemotiveerd om samen met jouw team de vooropgestelde deadlines te behalen.
 • Je bent ondernemend en tevens klantgericht ingesteld.

Offre

 • Een marktconform brutoloon aangevuld met een netto onkostenvergoeding.
 • Maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering.
 • Bedrijfswagen met tankkaart.
 • Mogelijkheid tot thuiswerk en het gebruiken van glijdende uren.
 • De mogelijkheid om zowel interne als externe opleidingen te volgen, zodat je kunt doorgroeien tot een ware expert binnen jouw vakgebied.
 • Als kers op de taart kun jij hier jouw ITAA-titel behalen, waarbij je kunt rekenen op persoonlijke begeleiding.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.