It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Goalgetter Relation Manager voor luxueuze vastgoedontwikkelaar aan de kust

Construction
Knokke-Heist

Informations sur l'entreprise

Deze vastgoedontwikkelaar is reeds 20 jaar actief op de vastgoedmarkt als projectontwikkelaar. Het overgrote deel van hun realisaties bevindt zich in Knokke-Heist. Door een jarenlange kennis en ervaring hebben ze zich omringd met professionele medewerkers en betrouwbare partners. Samen met hen hebben ze reeds diverse hoogwaardige projecten kunnen realiseren op de beste liggingen. Deze ontwikkelaar creëert dromen op droomlocaties.

Points forts de ce poste

 • Projecten in dezelfde streek. De speler is marktleider in Knokke en zal deze regio behouden. Hierdoor weet je altijd perfect wanneer je thuis bent en hoe lang jij onderweg bent. Dit geeft je ’s ochtends en ’s avonds de mogelijkheid om woon-werkverkeer te beperken.
 • Work-Life-Balans is geen loze belofte bij deze speler. Ze zetten in op een sterk flexibiliteit om jouw agenda te plannen. Ontmoet je eens mede-eigenaars op een avond of op een zaterdag? Dan ben je er zeker van dat je jouw vrije tijd flexibel in de week kan inplannen. Hierdoor krijg je veel vertrouwen van jouw werkgever en kan je jouw agenda inplannen naar jouw ritme.
 • Deze werkgever zet in op werkgeluk en gezondheid van de werknemers. tools Men werkt in een nieuw state-of-the-art kantoor: lichtrijk, voldoende ruimte, gecontroleerd binnenklimaat, gezonde versnaperingen douchefaciliteiten, omkleedruimte voor sportievelingen. Er wordt rekening gehouden met een positief werkklimaat waar de juiste variatie tussen team en zelfstandig werk mogelijk gemaakt wordt.
 • Het team bestaat uit een gezonde mix van bouwprofessionals die elk hun bijdrage kunnen leveren aan het geheel. Vlakke structuur en vele ontmoetingsmomenten, formeel en informeel, zorgen voor een kruisbestuiving van de ideeën waardoor Olste een wendbaar bedrijf is.
 • Deze speler biedt veel kansen tot zelfontplooiing en moedigen iedereen aan zijn eigen interesses en niches binnen de bouwwereld verder uit te bouwen.

Contenu du travail

 • Jij detecteert en bekijkt potentiële ontwikkelingsopportuniteiten op de zeedijk in Knokke. Samen met de Directie bekijk jij of deze haalbaar en interessant zijn en leg je de eerste contacten.
 • Je investeert in gezonde, sterke relaties met de eigenaars van gebouwen op de Zeedijk, syndici, makelaars en andere stakeholders in Knokke-Heist. Je kan je communicatiestijl makkelijk aanpassen aan je gesprekspartner. Je kan ideeën en plannen duidelijk communiceren en toelichten en neemt hier ook je tijd voor.
 • Je kan de wensen en verlangens van je gesprekpartners capteren en deze omzetten in een win/win voor alle partijen.
 • Je bent bereid om tot het uiterste te gaan om een akkoord te bereiken. Dit doe je met respect en begrip voor de situatie van de eigenaars. Je bent niet op zoek naar quick wins maar gaat voor een langetermijnsamenwerking en visie. Je straalt vertrouwen uit en hebt ruime kennis van zaken.
 • Jij bent het gezicht van deze organisatie. Dit gaat verder dan enkel tijdens de werkuren. Je bent een graag gezien persoon op de Zeedijk maar kan je tegelijkertijd zeer discreet en professioneel opstellen.
 • Je bekijkt samen met de betrokken architecten de voorgestelde plannen en bewaakt ten alle tijden het vooropgestelde idee. Hiervoor heb je de nodige interesse in de nieuwe trends, afwerkingen en materialen en kan je deze verdedigen tijdens feedbackmomenten naar de architecten.

Experience

 • Je hebt een master architectuur / ingenieur architect of gelijkgesteld door ervaring.
 • Jij bent een geboren People-person. Je hebt sterke mensenkennis en je investeert graag in warme, kwalitatieve contacten en kan je aanpassen aan elke mogelijke gesprekspartner.
 • Jij gaat graag autonoom en zelfstandig te werk, maar voelt je goed in een kleinere en familiale omgeving waar je te allen tijde op jouw collega’s kan rekenen.
 • Je hebt commerciële feeling en voorkomen. Bovendien slaag je erin gesprekken om te zetten in deals.
 • Je kan luisteren naar partners en kopers om de behoeftes en noden goed te detecteren en te vertalen naar een 'bouwbaar geheel'.
 • Je beheerst de Nederlandse taal zeer goed en kan je goed uitdrukken in het Frans.

Offre

Je komt terecht in een unieke omgeving die unieke projecten realiseert op unieke locaties. Je krijgt de kans verder te groeien in je rol en wordt bijgestaan door professionals met jarenlange expertise. Bovendien kan je rekenen op een mooie vaste en variabele vergoeding.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.