It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Gezocht: projectarchitect met interesse in het aansturen van een team - Grote variatie in projecten - Projecten opvolgen van A-Z

Construction
Hasselt 3500

Informations sur l'entreprise

Dit middelgrote architectenbureau telt een kleine 20 werknemers. Met 2 vestigingen in het Limburgse is dit bureau actief in elke uithoek van de provincie. Een van de 2 huidige zaakvoerders stichtte de organisatie op in het jaar 2000, waarna een ander kantoor zich er later bijvoegde. Het bureau heeft een brede projectenportefeuille waarin zowel residentiële als utiliteits- en industrieprojecten in terug te vinden zijn. Het grootste deel van de projecten situeert zich rond de residentiële sector. Vaak behandelt dit kantoor gemengde projecten waarbij ook heroriëntering en stedenbouwkundige studies bij komen kijken. Deze gemengde projecten zorgen voor een mooie balans tussen uitdaging en expertise. Typisch aan dit kantoor is de moderne en strakke toenadering die steeds weer terugkomt in zowel het exterieur als het interieur van gerealiseerde projecten.

Dit kantoor zet enorm in op de sfeer op de werkvloer. Ze beschrijven de werksfeer bij hen als erg toegankelijk. Er is veel kruisbestuiving tijdens projecten, aangezien het een relatief kleiner bureau is. Dit zorgt op zijn beurt voor een hechte groep collega’s waar, naast werken, ook ruimte is voor andere activiteiten. We spreken hier over een zeer stabiel kantoor, de medewerkers blijven gebruikelijk een lange tijd bij deze werkgever wat voor een familiale sfeer zorgt.

Points forts de ce poste

 • Opvolging van A-Z. Je krijgt projecten toegewezen in de absolute beginfase, waardoor je heel het proces vanaf de start kan sturen. Doorheen de verschillende projectfases ben je nauw betrokken bij elke stap die genomen wordt tot en met de werffase. Op deze manier heb je maximale controle over de lopende processen en kan je snel bijsturen waar nodig is.
 • Vooruitstrevende technologieën. Het kantoor staat ver op vlak van technologie waardoor er veel kennis kan opgedaan worden rond BIM en 3D tekenen. Is deze kennis er al? Dan kan deze gaandeweg gespecialiseerd worden en overgedragen aan andere teamleden. Een aangename omgeving om jezelf te ontplooien en up-to-date te blijven van technische veranderingen in de bouwwereld!
 • Teamwork. Vanaf je op een project gezet wordt, krijg je meteen ook een team toegewezen om dit project tot een goed einde te brengen. Verschillende profielen als BIM-tekenaars, stedenbouwkundigen en interieurarchitecten worden jouw tools om projecten tot in de puntjes af te leveren. Deze verzameling van een brede kennis in het team zorgt ervoor dat je tijdens elke fase kan rekenen op de juiste expertise van de teamleden.
 • Doorgroeimogelijkheden. Je zal terechtkomen in een omgeving waar aandacht besteed wordt aan de persoonlijke en professionele groei van werknemers. Het kantoor wil zelf enorm groeien waardoor doorgroeimogelijkheden voor te grijpen liggen!

Contenu du travail

Je zal de functie van projectarchitect vervullen met als hoofdtaak het opvolgen van projecten van A-Z. Hierbij zal je een belangrijke schakel zijn in zowel de ontwerp- als uitvoeringsfase van een project:

 • Je draagt projecten van begin- tot en met eindfase. Jouw verantwoordelijkheid start bij de ontwerpfase, waarna je projecten leidt tot en met de uitvoeringsfase inclusief werfleiding.
 • Vanaf de start van een project stuur je een team van projectmedewerkers aan en beheer je de organisatorische planning van projecten
 • Je verzorgt het contact met de opdrachtgever, studiepartners en aannemers. Daarnaast ben je bent verantwoordelijk voor een technische en kwaliteitsvolle dienstverlening aan deze partijen
 • Je tekent in 2D en 3D, rekening houdend met de technische aspecten van een project.

Experience

 • Je hebt een master in Architectuur of Ingenieur Architectuur
 • Je hebt kennis in de verschillende aspecten van een bouwproces
 • Je hebt enige ervaring in de werffase van projecten
 • Ervaring met autoCAD, archiCAD, Revit of VectorWorks is mooi meegenomen!
 • Ervaring in BIM is mooi meegenomen!

Offre

Je komt terecht in een bloeiend, vooruitstrevend architectenbureau waar je kan werken aan vernieuwende en uitdagende projecten. De brede waaier aan projecttypes zorgt voor een gevarieerd takenpakket waardoor geen één dag hetzelfde is in deze job. Met de juiste ondersteuning zal je van dag 1 al genoeg verantwoordelijkheid krijgen om projecten zelfstandig te leiden.

Je zal terechtkomen in een team waar men met de juiste kennis elkaar perfect aanvult. Zelf zal je ook de verantwoordelijkheid krijgen om teams te sturen en planningen op te maken.

Het statuut, urenstelsel en de vestiging waar je terechtkomt zijn beide bespreekbaar, hier staan de zaakvoerders enorm flexibel tegenover.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.