It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Gezocht - accountant | werknemers staan centraal

Comptabilité & Finance
Ieper

Informations sur l'entreprise

Bij dit kantoor staat het welzijn van de medewerkers centraal, omdat zij het kloppend hart van de organisatie vormen. Daarom worden er opleidingen en digitale ondersteuning geboden, zodat je zo stressvrij mogelijk kunt werken en je professionele vaardigheden kunt ontwikkelen.

Ben je ambitieus? Dan biedt dit kantoor veel mogelijkheden om je takenpakket uit te breiden en te groeien in je functie. Of je nu wilt streven naar het voeren van klantenbesprekingen of het behalen van je ITAA-certificering, dit kantoor ondersteunt je bij het bereiken van jouw doelen.

Maar dat is nog niet alles! Dit kantoor biedt ook een slim salarispakket met tal van extralegale voordelen waardoor jij tot €400 netto bovenop je nettoloon kan verkrijgen. Zo kan jij in een ontspannen omgeving werken zonder je financiële vooruitgang uit het oog te verliezen.

Kortom, dit is de perfecte kans voor een accountant om een geweldige carrière uit te bouwen!

Points forts de ce poste

📈 Doorgroeimogelijkheden: Afhankelijk van jouw kennis en ervaring word je ingeschaald in een takenpakket dat gekoppeld wordt aan een functietitel. Echter worden functietitels hier niet in de verf gezet gezien de vlakke, luchtige structuur die er heerst. Bovendien zijn er opleidingen à volonté waardoor jij kan groeien in je takenpakket en verantwoordelijkheden en/of interesses. Zo kan je groeien naar de rol die jij wenst te vervullen en blijft je functie afwisselend door de continue uitdaging die je jezelf kan bieden.

👫Tof en hecht team: Als onderdeel van dit team kun je verwachten dat je werkt met een tof, jong en dynamisch team dat altijd voor elkaar klaarstaat. Het is een zeer hecht team waar 'work hard, play hard' centraal staat. Dit betekent dat ze zich tijdens het werken rustig en geconcentreerd inzetten, maar ook weten hoe belangrijk het is om af en toe te ontspannen en te lachen. De sfeer binnen het team is dan ook heel ontspannen en informeel.

💥Teamactiviteiten: Bij dit accountantskantoor zijn ze niet alleen serieus bezig met hun werk, maar er is ook veel ruimte voor leuke activiteiten en evenementen. Zo organiseren ze jaarlijks een spetterend nieuwjaarsfeest om het nieuwe jaar goed in te luiden en de banden met collega's te versterken. Daarnaast is er ook een jaarlijkse familiedag in het prachtige dierenpark Pairi Daiza, waar je samen met je gezin kunt genieten van alle dieren en attracties.

In de zomer organiseren ze ook een teambuilding die je samen met je team kan bepalen. Na elk kwartaal gaan ze samen uit eten of houden ze een gezellige BBQ om successen te vieren en de teamgeest te versterken. Bovendien houden ze ook een competitiereeks tussen verschillende vestigingen, waarbij ze zich wagen aan sportieve uitdagingen zoals paddel, bijlwerpen en bowlen. Kortom, er is altijd iets te beleven bij dit kantoor en er zijn tal van mogelijkheden om je collega's beter te leren kennen.

🌱Work-Life balance: Ze zien hun werknemers als de kloppende kracht van de organisatie en ze willen er dus voor zorgen dat ze zich goed voelen! Om dit te bereiken hebben ze een werkweek van 40 uur ingesteld, wat betekent dat je 12 extra vakantiedagen hebt om van te genieten. De 40 uren kun je verspreid over vijf werkdagen opnemen, maar als je dat liever hebt, kun je ook vier en een halve dag per week werken. Bovendien kun je tussen 7 uur en 9 uur beginnen, zodat je je werkdag op een tijdstip kunt starten dat voor jou het beste werkt.

En als kers op de taart is thuiswerken één dag per week mogelijk, waardoor je de flexibiliteit hebt om je werk vanuit huis te doen als dat beter past bij jouw persoonlijke situatie. Al deze maatregelen zorgen ervoor dat je werk en privé perfect in balans kunnen zijn en dat je optimaal kunt genieten van het leven.

Contenu du travail

Als accountant ben je verantwoordelijk voor het beheer van een portfolio van KMO's, waarbij de aard van je taken varieert afhankelijk van je ervaring.

  • Junior accountant je zal instaan voor het A-Y gegeven, je zal een portfolio van ongeveer 15 klanten opvolgen en hier contact mee opnemen indien nodig. Onder begeleiding van een senior zal je dan mee de balansen, jaarrekeningen,… voorbereiden.
  • Medior accountant je krijgt de volledige verantwoordelijkheid over je eigen klanten van A-Z maar onder controle van een senior. Je krijgt ook de mogelijkheid om stapsgewijs mee te gaan met de klantenbesprekingen onder begeleiding van de senior, maar dit hoeft niet.
  • Senior accountant je hebt de volledige verantwoordelijkheid over je eigen klanten en ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van juniors en het volledig zelfstandig voeren van klantenbesprekingen.

Experience

  • Een eerste werkervaring in de fiduciaire sector.
  • Een graduaat, bachelor of master in accountancy en fiscaliteit.
  • Je bent punctueel en een echte teamspeler.

Maar bovenal is een gezonde portie goesting wat ze zoeken!

Offre

Naast een functie in een organisatie met een hart voor hun werknemers, met doorgroeimogelijkheden, veel teamactiviteiten en een superfijne werksfeer koppelt dit kantoor hier ook een enorm aantrekkelijk salarispakket aan met veel netto vergoedingen waardoor jij meer overhoudt op je rekening:

• Brutoloon o.b.v. jouw kennis en ervaring tussen 2.500 euro en 4.000 euro

100 tot 300 euro netto onkostenvergoeding

• Bonusplan: 200 tot 300 euro netto per maand (afhankelijk van positie)

• Wagen + tankkaart

• Maaltijdcheques 8 euro

• Groepsverzekering

• Hospitalisatieverzekering

• 13de maand

• Laptop

• Vanaf niveau medior zijn er nog extra bonussen te verkrijgen

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.