It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Extern milieucoördinator | Extravagant extralegale voordelenpakket | 100% flexibiliteit | Werknemerswelzijn op nummer 1

Ingénierie
Antwerp

Informations sur l'entreprise

Je komt terecht in een kleinschalig consultancybureau met hun expertise in milieu, duurzaamheid en preventie. Deze speler staat bekend om de kwaliteit die ze leveren aan klanten. Hun klanten bevinden zich in verschillende technische sectoren en de projecten zijn enorm afwisselend.

Points forts de ce poste

 • Werknemersgeluk staat op nummer 1. Daarom krijgen werknemers naast het volledige extralegale voordelen pakket ook extra's gefocust op mentaal en fysiek welzijn. Er wordt tijd en geld vrijgemaakt voor ontspanning door sport, cultuur en ergonomie. Jij krijgt budgetten voor een volledig uitgewerkte home office waar esthetiek en ergonomie centraal staan. Je kan genieten van een personal trainer op kantoor en meer. Hierdoor stimuleren ze een gezonde balans tussen werk en welzijn. Werknemersgeluk straalt uit in het werk dat ze leveren en dat wordt in dit bedrijf heel serieus genomen. Hierdoor hebben ze bijna geen verloop. Als je een passie hebt voor milieu en preventie zit je nergens beter dan hier.
 • Hun kwalitatief bedrijfsbeleid keert terug in de hoge kwaliteit die ze verwachten van hun consultants om projecten bij klanten uit te voeren. Hierdoor keren klanten steeds terug en kom je terecht bij uitdagende spelers en partners waarvoor je mag werken. Je kan een kwalitatieve band opbouwen met je klantenportefeuille en wordt steeds uitgedaagd door nieuwe complexe projecten. Omdat je in een omgeving terecht komt waar er hoge verwachtingen liggen op de kwaliteit die je aflevert, ga je jezelf steeds uitdagen en ben je ook trots op het werk dat je levert. Hierdoor ga je met een voldaan gevoel naar huis.
 • Door de hoge verwachtingen naar kwaliteit in het werk dat je levert, wordt je omringd door gelijkgestemde collega's waarvan je enorm veel kan bijleren. Je komt terecht in een stimulerende omgeving, waar er ook veel ruimte is om jezelf bij te scholen. Word een krak in je vak door het interne opleidingsplatform, je collega's en externe opleidingen.
 • Ondanks je in een consultancy omgeving werkt zit je vaak met je rechtstreekse collega's op kantoor. Er worden ook veel teambuildings georganiseerd waardoor je je collega's echt leert kennen. Het standaard consultancy gevoel dat je niet deel uitmaakt van een gevoel wordt hierdoor vermeden. Je komt terecht in een hecht team waar je samen kan sparren over complexe vraagstukken en waar je na de uren mee kan sporten, lachen en iets gaan eten. Ook dit bouwt mee aan een goede work-life-balans.

Contenu du travail

Je krijgt een klantenportefeuille waar je projecten voor uitvoert. Heel vaak gaat het over het opvolgen van de wetgeving, campagnes uitvoeren, vergunningen aanvragen, rapporteringen doen, ... Elk project is anders, maar eens een klant in je portefeuille zit blijft deze er inzitten. Je komt terecht in een mooie afwisseling tussen kantoor, bij de klant en thuiswerk.

Hetgeen dat steeds terugkomt is variatie, in projecten, locatie waar je werkt en sectoren waarin je werkt. Geen dag is hetzelfde.

Experience

 • Jij hebt al 3 jaar ervaring als milieucoördinator
 • Je bent afgestudeerd in een chemische of ingenieurs richting.
 • Naast een bachelor- of masterdiploma heb jij ook een certificaat milieucoördinator A of B
 • Jij streeft naar kwaliteit in de projecten die je uitvoert.

Offre

 • Een marktconform salarispakket met enorm veel extralegale voordelen
 • Extralegale voordelen: Mooie wagen (nieuwste type Audi, BMW, Mercedes) + tankkaart/laadpas, maaltijdcheques, verzekeringen, maandelijks budget dat je mag spenderen aan metaal welzijn en fysiek welzijn, een volledig ergonomisch uitgeruste home office.
 • Een jaarlijks groeigesprek waarin je je eigen verwachtingen naar voren kan zetten, zo weet je steeds waar je aan toe bent en kan je groeien in een organisatie.
 • Voortdurende uitdagingen, opleidingen, variatie
 • Flexibiliteit in het invullen van je agenda met flexibele uren en thuiswerk - haal het maximale uit je work-life-balans

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.