It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Enthousiaste, leergierige junior projectmanager voor ijzesterke projectontwikkelaar

Construction
Brussel

Informations sur l'entreprise

Deze groeiende en ondernemende projectontwikkelaar en vastgoedinvesteerder met kantoor in enkele belangrijke centrumsteden is op korte termijn een belangrijke vastgoedontwikkelaar en investeerder geworden op de ontwikkelingsmarkt. Zij creëren het vastgoed van overmorgen, met strategische binnenstedelijke locaties die mee vormgeven aan de stad van de toekomst, maar ook met woon-, werk- en beleefprojecten in de stadsrand. De ambities van deze speler reiken ver. Bedoeling is, te bevestigen en verder te groeien als topspeler in de Vlaamse ruit.

Points forts de ce poste

 • Je bent zelf operationeel actief als junior projectmanager. Je stempel zal gedrukt worden binnen ontwikkeling, uitvoering en klantenbegeleiding. De afwisseling is groot en je werkt dagdagelijks aan een doorgroeitraject door de begeleiding van een Senior Projectmanager zonder de bouwtechnische taken uit het oog te verliezen. Hierdoor blijf je gefocust op de nieuwste technieken en materialen maar timmer je ook aan een doorgroeitraject binnen deze organisatie.
 • Je werkt aan een groot, gevarieerde prestigeproject waarmee je normaliter als junior nog niet in aanraking zou komen. Hierdoor leer je bij aan een sneltempo en kan je uitdagende projecten managen vanuit bouwheer kant.
 • Je werkt aan de kant van de projectontwikkelaar waardoor je reeds in voortraject betrokken zal worden bij het maken van slimme bouwtechnische keuzes. Door deze betrokkenheid sluipen er zo min mogelijk fouten in het dossier. De bouwfase zal hierdoor optimaal kunnen verlopen waardoor je worklife balance gegarandeerd kan worden tijdens de bouwfase van de projecten.
 • Je verbreedt je kennis over het bouwproces door je scope te verbreden naar het voortraject. Jij zal aan de hand van learning on the job wegwijs gemaakt in het ontwikkelingstraject van het bouwproces. Hierdoor wordt jouw profiel multi-inzetbaar en hot op de arbeidsmarkt vandaag. Dit creëert uiteraard mogelijkheden op lange termijn.
 • Je komt terecht in een dynamisch team en draagt bij aan de groei en uitbouw van deze speler. Hierdoor ben je actief betrokken bij beslissingen die invloed zullen hebben op jouw werk voor de komende jaren. Je kan hierdoor meedenken en zal optimaal je werk kunnen verrichten.
 • Je werkt in een familiebedrijf met korte rapporteringslijnen. Hierdoor kunnen belangrijke beslissingen snel genomen worden en raak je niet gefrustreerd door het eindeloos wachten op beslissingen die invloed hebben op jouw werkwijze en timing.

Contenu du travail

 • Je bent onder begeleiding van een senior projectmanager verantwoordelijk voor de technische begeleiding van vastgoedprojecten op vlak van kwaliteit, budget en tijd.
 • Je staat in voor de projecten vanaf de aankoop tot na service 10 jaar na definitieve oplevering
 • Je werkt samen met team technical om het volledige project van A tot Z af te werken, in afgesproken tijd, in overeengekomen budget en volgens de vooropgestelde kwaliteitseisen
 • Je spreekt met de senior projectmanager over technische principes, concepten (kwaliteit)
 • Je rapporteert maandelijks over de kostenbewaking, de planning van de werven en mogelijke kwaliteitsissues aan de senior projectmanager
 • Je neemt de rol op van klantenbegeleider, eventueel in samenwerking met een externe partij
 • Je voorziet het verkoopteam van technisch advies en ondersteuning

Experience

 • Je hebt een eerste ervaring in een functie als Projectleider of Projectmanager
 • Je hebt een gezonde interesse in het bouwproces van A-Z en zet met plezier je tanden in diverse vastgoedprojecten (residentieel, kmo & kantoren, mixed-use)
 • Je bent een teamspeler en gaat enkel voor het beste
 • Je hebt geen 9-5 mentaliteit en kan jezelf flexibel opstellen
 • Je hebt een goede kennis van de modernste bouwtechnieken- en materialen

Offre

Je komt terecht in een dynamisch team en draagt bij aan de groei en uitbouw van deze ontwikkelaar. Je werkt in een familiebedrijf met korte rapporteringslijnen. In hun strategisch HR-beleid streeft deze partij altijd naar een Best in Class -werkomgeving. In hun snelgroeiende organisatie krijg je de ruimte om ook jouw eigen carrière pad verder te plaveien. Als kers op de taart ontvang je een competitief salaris in vast dienstverband.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.