It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Duurzame Ingenieur-Architect met Focus op Stabiliteit en Een Liefde voor Architectuur

Construction
Gent 9000

Informations sur l'entreprise

Als multidisciplinair bureau van middelgrote schaal is het voor dit kantoor mogelijk om In-House projecten af te werken van A tot Z. Ze zijn in staat om grote projecten binnen te halen terwijl ze toch hun gemoedelijke en huiselijke sfeer bewaren. Als bureau focussen ze zich om projecten in de zorg, kantoor- en industriebouw succesvol af te werken.

Points forts de ce poste

 • Ruimtelijke Verfijning. Onze Partner excelleert in het creëren van ruimtelijke oplossingen die de behoeften van klanten verfijnd vertalen. Met een focus op gebalanceerde verhoudingen en natuurlijke behaaglijkheid streven ze naar kwaliteitsvolle gebruiksruimte.
 • Multidisciplinaire Expertise. Onze partner onderscheidt zich door een team van meer dan vijftien professionals, waaronder architecten, ingenieurs, en tekenaars. Deze multidisciplinaire aanpak zorgt voor een allesomvattend ontwerp, waarbij alle aspecten van het bouwproces worden geïntegreerd. Zo kunnen ze ook grote project volledig 'In-House' afwerken en een optimaal uitgewerkt project afleveren aan de eindklant.
 • Duurzaam Leiderschap. Sinds eind vorige eeuw wordt dit bureau door dezelfde zaakvoerders bestuurd, met duurzaamheid steeds als kernprincipe. De impact op de omgeving en technische duurzaamheid worden zorgvuldig geïntegreerd, waarbij ze niet alleen voor het heden bouwen maar ook nadenken over mogelijkheden voor toekomstige generaties. Door hun strakke visie op duurzaamheid en hun stabiel leiderschap kent dit kantoor al enkele decenia een constante groei.
 • Innovatieve Bouwbenadering. Het bureau onderscheidt zich door een innovatieve ontwerpbenadering die verder gaat dan conventionele stijlen. Creativiteit en vernieuwing staan centraal, waardoor onze partner unieke, eigentijdse oplossingen biedt die grenzen verleggen en voldoen aan de hoogste esthetische en functionele normen.

Contenu du travail

 • Stabiliteitsstudies voor verschillende soorten projecten.
 • Projectarchitect voor projecten in kantoorbouw, zorg en industrie.
 • Leiden en uitwerken van het project in ontwerp en/of uitvoeringsfase, afhankelijk van jouw eigen voorkeuren.
 • Je zal zelf jouw eigen agenda plannen op basis van de deadlines de de projecten onder jouw hoede hebben.

Experience

 • Ingenieur (Architect) met ervaring in stabiliteit.
 • 5 jaar ervaring waarbij ingenieurstudies (stabiliteit) een onderdeel was van het takenpakket.
 • Ervaring met Revit en thuis in de wereld van BIM is een pluspunt.

Offre

Dit kantoor kan u een stabiele en duurzame omgeving bieden waar ingenieurs en architecten naast elkaar aan de projecten werken. Jij zal door jouw multi-inzetbare functie een mooi overzicht kunnen behouden over de lopende projecten. De afwisseling van stabiliteitsstudies en architecturale ontwerpen, houden jouw job zeer variabel en boeiend. Daarnaast krijg je de autonomie om jouw eigen deadlines te zetten en jouw agende hiernaar te schikken.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.