It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Dossierverantwoordelijke | nooit overuren | professioneel | gestructureerd

Comptabilité & Finance
Wijnegem

Informations sur l'entreprise

In dit accountantskantoor kies je voor een professionele werkomgeving waar kwaliteit centraal staat. Allereerst is het kantoor modern ingericht waardoor je over alle comfort beschikt die nodig is om je goed te voelen op het werk. Kom jij graag met de fiets naar het werk? Neem dan een douche op kantoor en start je werkdag fris en fruitig ;-)

In dit kantoor blijf je ook fris en fruitig! De structuur van dit kantoor zorgt er namelijk voor dat werknemers niet overbelast worden en hierdoor geen overuren dienen te presteren, ook niet in drukke piekperiodes! Dit werkt ook in de hand dat het afgeleverde werk altijd kwalitatief is, iets wat het kantoor sterk nastreeft. Benieuwd naar hun geheim? Lees dan zeker even verder!

Points forts de ce poste

  • Professionele omgeving: Allereerst is het kantoor modern ingericht waardoor je over alle comfort beschikt die nodig is om je goed te voelen op het werk. Gaande van ruime bureaus voorzien van alle toebehoren tot een vergevorderde digitalisering. Namelijk 95% van het cliënteel levert documenten digitaal aan, de overige 5% wordt op kantoor gedigitaliseerd. Naar klanten toe wordt er ook hard gehamerd op het tijdig aanleveren van documenten wat jouw werk efficiënter maakt. Hierdoor kan jij jouw tijd investeren in jouw core business als accountant en kwalitatief totaaladvies bieden als een team.
  • Een kantoor met structuur: In dit kantoor wordt gewerkt in niveaus waar telkens een duidelijk takenpakket aan gekoppeld is. Zo behandel je jouw dossiers telkens in een team van 3: de junior dossierbeheerder boekt in en behandelt banken en financiële verrichtingen, de dossierverantwoordelijke bereidt het dossier volledig voor en sluit af waarna de eindverantwoordelijke de puntjes op de i zet en de resultaten bespreekt met de klant. Voor je gehele portefeuille heb je dus altijd 2 collega’s om op terug te vallen dewelke jouw dossiers ook goed kennen. Daarmee samenhangend wordt hier het vier-ogen-principe gehanteerd waarbij de vennoot tot slot nog eens alle dossiers reviewt. Tot slot ontwikkelt het kantoor op dit ogenblik ook checklists waar werknemers altijd naar kunnen teruggrijpen tijdens de voorbereiding van dossiers. Dit alles biedt jou de houvast die je nodig hebt om fouten te vermijden en jouw klanten optimaal te begeleiden!
  • Werkdruk onder controle: Ondanks de deadlines die eigen zijn aan de sector, maar waar veel kantoren het moeilijk mee hebben om deze te behalen, worden deze deadlines telkens behaald in dit kantoor. Dit gebeurt tevens zonder overuren te presteren, ook niet in drukke piekperiodes! Door de digitalisatie, kwalitatieve klanten en het teamwork is een werkweek van 38u voldoende om je klantenportefeuille hier te behandelen. Hierdoor stop jij op vrijdag ook om 16u15 en kan jij aan je weekend beginnen!
  • Leuk team met open communicatie: In dit kantoor werken een tiental mensen, niet allemaal voltijds, met gemiddeld een leeftijd van eind 30 jaar. Er wordt al eens iets georganiseerd, vaak organisch vanuit de collega’s onderling. Verder wordt open communicatie ook hoog in het vaandel gedragen. Aangezien dit een klein kantoor is loopt de communicatie ook vlot. De vennoot is ook zeer toegankelijk en altijd bereid om je verder te helpen. Je zal je dus snel welkom voelen in deze groep!

Contenu du travail

Je zal in een team van 3 personen werken op elk dossier. Zo zal jij een junior dossierbeheerder onder jou krijgen die voor jouw dossiers zal inboeken en de banken en financiële verrichtingen op zich neemt. Jij zal dossierverantwoordelijke worden waarbij jij zorgt voor de volledige voorbereiding en afsluit van dossiers. Je bent dus verantwoordelijk voor de verschillende fiscale aangiften: btw, listings, personen- en vennootschapsbelasting etc. Dit zal je doen voor een diverse klantenportefeuille. Het kantoor heeft veel klanten in de dienstensector, maar eveneens klanten in de productiesector. Enkele voorbeelden zijn consultants, projectontwikkelaars, makelaars, winkelketens, management-vennootschappen, klanten in de bouwsector, een dokter met een patrimoniumvennootschap, advocatenkantoren ...

Na jouw voorbereidingen zal de eindverantwoordelijke nog de puntjes op de i zetten en de resultaten bespreken met de klant. Echter kan jij uiteraard ook aanwezig zijn bij deze bespreking of naar deze rol toegroeien. Ben je reeds op het niveau van eindverantwoordelijke? Aarzel niet om ook te reageren! Het kantoor staat er namelijk voor open om jou te leren kennen en jou in hun organisatie in te passen.

Experience

Naar ervaring toe wordt er van jou verwacht dat je in jouw huidig accountantskantoor zelfstandig dossiers kan voorbereiden en afsluiten. Je beschikt over de vaardigheden om de verschillende fiscale aangiften te behandelen, jaarrekeningen op te maken ...Tot slot ben jij een teamplayer en heb je een hoge dosis motivatie bij!

Offre

Ten eerste kom je terecht in een werkomgeving waar efficiëntie centraal staat. Dit kantoor is modern ingericht waardoor je over alle comfort beschikt die nodig is om je goed te voelen op het werk. Gaande van douches op kantoor tot een sterk gedigitaliseerde omgeving waarbinnen bijna alle klanten reeds digitaal hun documenten aanleveren. Door hun werkwijze zoals bovenaan toegelicht zal jij in een omgeving terechtkomen waar 38 uur per week effectief 38 uur zijn, ook in drukke piekperiodes! Je komt dan ook terecht in een kantoor met een goede structuur en leuk team!

Klinkt dat interessant? Dan heb jij de mogelijkheid om hier te starten in vast dienstverband of op zelfstandige basis aan marktconforme lonen.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.