It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Dossierbeheerder | Flexibiliteit | Autonomie

Comptabilité & Finance
Ghent 9000

Informations sur l'entreprise

Ben jij een gedreven en enthousiaste dossierbeheheerder die graag zelf de touwtjes in handen heeft? Wil jij graag deel uitmaken van een jong en dynamisch kantoor met meerdere vestigingen? Dan is dit mogelijk een match voor jou! Als dossierbeheerder van A tot Z zal je in dit kantoor een essentiële rol spelen in het beheren en onderhouden van klantendossiers.

De dossierbeheerder is als het ware de piloot waarrond het team gebouwd is en je kan dan ook aangeven in hoeverre je een takenpakket opneemt. Op die manier bewaken ze de worklife balans, staan ze garant voor een hoge mate van flexibiliteit en zijn overuren een zeldzaam gegeven.

Points forts de ce poste

 • Flexibiliteit is hier hét belangrijkste aspect. Alles inzake glijdende uren is bespreekbaar zolang je een zekere maturiteit toont en daarbovenop kan je perfect tot twee dagen per week van thuis uit werken. In principe hanteren ze een 40-uren systeem met de bijbehorende twaalf adv-dagen, maar je kan perfect opteren om in een 30-uren systeem te werken. Er wordt heel hard gekeken naar de persoonlijke situatie van de medewerker en wat het beste voor hem of haar zou zijn.

 • In dit kantoor wordt er veel aandacht geschonken aan een relaxte omgeving. Er is een feestcomité aanwezig zodat er regelmatig sprake is van een leuke teambuilding, afterwork of andere evenementen die bijdragen aan de groepssfeer. De groepsdynamiek wordt bevorderd doormiddel van een open bureaulandschap met uitzicht op de tuin en veel lichtinval. Zo ga jij elke dag gelukkig werken, wat alleen maar voordelen met zich meebrengt!

 • Als dossierbeheerder van A tot Z krijg je hier alle tools om op een heel persoonlijke en efficiënte manier je werk aan te vatten. Er is een secretariaat, tax en legal afdeling en elke dossierbeheerder zal het eerste aanspreekpunt zijn naar zijn klanten toe. Zelfs overnames, fusies en splitsingen kunnen tot het takenpakket behoren, afhankelijk van hoe die persoon zich wil ontwikkelen. Jij geeft volledig zelf aan in wat voor traject je wil lopen.

 • Het kantoor zet sterk in op digitalisatie wat ervoor zorgt dat jij efficiënt werk kan leveren en de samenwerking met collega’s en klanten optimaal verloopt. Kortom zal je enorm veel tijd besparen en alle documenten overzichtelijk terugvinden, zonder die manuele rompslomp van oudsher.

Contenu du travail

Het takenpakket is zeer gevarieerd aangezien elke klant andere behoeftes heeft en jij volledig zelf je takenpakket bepaald. Als eerste aanspreekpunt fungeer je als de financiële rechterhand van jouw klanten. Dit stelt je in staat om jouw kennis om te zetten in zowel de boekhouding als fiscaal advies, waarmee je de klant oprecht helpt. Afhankelijk van jouw interesses en capaciteiten wordt het takenpakket volledig op maat gemaakt.

Experience

 • Je beschikt over een bachelor Accountancy en Fiscaliteit of hebt de nodige ervaring opgedaan als dossierbeheerder van A tot Z.

 • Je bent punctueel en hebt een oog voor detail.

 • Communicatie is één van je sterke troeven en je verleent dan ook op een correctie manier deskundig advies aan de klanten op gebied van boekhouding en fiscaliteit.

 • Autonomie is iets waar je naar streeft en je neemt dan ook je verantwoordelijkheid op over je eigen planning en het werk dat je aflevert.

Offre

Naast een uitdagende functie in een organisatie waarbij de werknemers het kloppende hart zijn van de onderneming, de typische West-Vlaamse familiewaarden nog steeds hoog in het vaandel worden gedragen en het welzijn van de medewerkers primeert, is er ook een enorm aantrekkelijk salarispakket aanwezig:

 • Brutoloon afhankelijk van jouw kennis en ervaring gaande van 3000 euro tot 5000 euro
 • Maaltijdcheques t.w.v. 8 euro
 • Hospitalisatieverzekering
 • Bedrijfswagen + tankkaart
 • Groepsverzekering
 • Gsm + abonnement
 • Een winstpremie die kan oplopen tot 2000 euro
 • Opleidingen worden volledig vergoed, waaronder ook indien je voor een ITAA gaat

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.