It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Dossierbeheerder A-Y of A-Z | Stabiliteit | haalbare workload | traject op maat

Comptabilité & Finance
Ternat 1740

Informations sur l'entreprise

- Vind jij kwaliteit ook belangrijker dan kwantiteit?

- Bouw jij graag een persoonlijke band op met je klanten?

- En werk je graag in een stabiele werkomgeving?

Dan kan dit kantoor een match vormen met jou! Met cliënteel gaande van eenpersoons-vennootschappen en vrije beroepers tot KMO’s en beursgenoteerde vennootschappen is dit kantoor op zoek naar een nieuwe collega die zijn of haar schouders mee onder dit verhaal wilt zetten.

Points forts de ce poste

 • Stabiele werkomgeving: Kom terecht in een kantoor zonder personeelsverloop vanwege de superfijne dynamiek die er hangt. Hier krijg je ook een vast dossierpakket waar niets aan zal veranderen. Hierdoor kan jij op termijn een goede band opbouwen met je klanten en hun vertrouwenspersoon worden. Het kantoor zal ook geen overnames doen aangezien ze klein en familiaal willen blijven waardoor er ook geen nieuwe dossiers bij jou zullen belanden. Tot slot werk je ook in een moderne omkadering met veel licht waardoor jij je goed zal voelen op kantoor!
 • Begeleiding: De diverse klantenportefeuille die voor jou wordt opgesteld is er eentje waarin je jezelf ruim kan ontwikkelen. Zo zal je afhankelijk van je dossiers ook in nauwe samenwerking treden met andere specialisten zoals een revisor, notaris, advocaat etc. Bovendien biedt het kantoor ook administratieve hulp door een collega die inboekt voor grote dossiers. Je zal dus voldoende steun krijgen. Onder andere ook van de vennoot aangezien je hier wekelijks mee samenzit om issues te kunnen bespreken of sturing te vragen indien nodig. Zo zal je niet verdrinken in het werk, maar kan je jezelf rustig en grondig inwerken.
 • Opleidingstraject op maat: Je krijgt ook de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Hiermee wordt bedoeld dat je dossiers mag verwerken tot waar jij jezelf er comfortabel bij voelt. Vervolgens neemt de vennoot dit over en zal deze jou de volgende stappen aanleren. Opleiding is namelijk iets wat de vennoot hoog in het vaandel draagt. Er worden eveneens zowel interne als externe opleidingen aangeboden die altijd tijdens de werkuren worden gevolgd en/of online zelf op te zoeken zijn. Op die manier kan jij bijleren op jouw tempo!
 • Haalbare workload: Dat het kantoor naast vaste dossierpakketten ook een klantenstop heeft ingevoerd toont eveneens aan dat een haalbare workload hier serieus wordt genomen. Bovendien krijg je de mogelijkheid om 2 dagen van thuis te werken indien jij dit aangenamer vindt. Je mag namelijk zelf je planning maken zolang je op het einde van de week je uren maar presteert. En tot slot heb je maandelijks een extra vakantiedag omwille van het 40-urenstelsel dat jou 12 ADV-dagen biedt. Zo zal jij werk en privé optimaal kunnen combineren.

Contenu du travail

Als dossierbeheerder zal je instaan voor de voorbereiding en eventueel de afwerking van de balansen van een diverse klantenportefeuille. Je zal in eerste instantie de rechterhand van je klanten vormen en je portefeuille dus beheren van A tot Y of Z. Het belangrijkste aspect van deze functie is in dit kantoor namelijk de voorbereiding van de balans. Je krijgt de ruimte om de verwerking op jou te nemen voor zover jij je er comfortabel bij voelt. De vennoot kijkt namelijk graag na of neemt het over vanaf daar. Of je graag verdere stappen zet zoals de afsluit en klantenbesprekingen ligt in jouw handen. Dit wordt niet verwacht, maar je zal hierin wel begeleid worden indien gewenst. Omwille van hun klantenstop hebben zij hier ook effectief de tijd voor.

In deze functie ben je wel verantwoordelijk voor je eigen planning en volg je de deadlines van je dossiers zelf op. Echter heb je wekelijks een 1-op-1 overlegmoment met de vennoot om terug te koppelen bij vragen en sturing te vinden indien nodig. Zo verzekert dit kantoor jou ervan dat je er niet alleen voor staat. Concreet houdt jouw takenpakket dus het volgende in:

 • Je verzorgt het inboeken of het digitaal verwerken van de boekhouding;
 • Je verzorgt de opmaak van btw-aangiften en fiscale aangiften (vennootschap- en personenaangifte) zo ver je kan;
 • Je stelt de balans- jaarrekening en tussentijdse cijfers op in Silverfin.

Experience

Aangezien dit kantoor gedigitaliseerd is dien je dit allereerst te omarmen uiteraard. Met software waaronder Expert/M, Billtobox, Coda of Silverfin kunnen werken is daarom een pluspunt voor jou. Verder sluit dit team graag iemand in de armen die punctueel is en zelfstandig zijn/haar werk kan organiseren aangezien je hier de vrijheid toe krijgt. Verder bezit jij volgende eigenschappen:

 • Je hebt een Bachelor Accountancy-fiscaliteit of ervaring die dit compenseert;
 • Je bent gedreven en wilt klanten/ondernemers in hun kracht zetten;
 • En je zet graag zelfstandig je tanden in dossiers, maar hebt de durf om vragen te stellen als het even niet gaat.

Offre

Naast een enorm fijn team, een moderne kantoorruimte met veel lichtinval en een stabiele omgeving biedt dit kantoor jou ook nog voordelen op vlak van persoonlijke ontwikkeling. Zo wordt begeleiding hier serieus genomen omdat groeien op je eigen tempo hier een vaste waarde vormt. Hiervoor is tijd en ruimte nodig dewelke het kantoor vrijmaakt door een vast dossierpakket te bieden, een klantenstop in te voeren en wekelijks samen te zitten met de vennoot voor vragen en sturing indien nodig. Daarbovenop kan je je eigen planning maken, eveneens van thuis werken en maandelijks van een extra verlofdag genieten. Daarbij krijg je ook nog onderstaand salarispakket:

 • Brutoloon afhankelijk van jouw kennis en ervaring gaande van €3.000 tot €5.000
 • Netto onkostenvergoeding tussen €145 en €175
 • Maaltijdcheques t.w.v. €8
 • Groepsverzekering van 3%
 • Hospitalisatieverzekering
 • Niet-recurrente bonus van €1.000
 • Opleidingen worden betaald waaronder ook lidgeld voor het ITAA
 • 2

  Laptop (ook voor privégebruik)

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.