It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Directeur INFRA bij ambitieuze wegenbouwer met uitzonderlijke bedrijfscultuur

Construction
Kontich

Informations sur l'entreprise

Deze Klasse 5 Hoofdaannemer, gespecialiseerd in rioleringswerken, wordt gekenmerkt door een ijzersterke bedrijfscultuur enerzijds en een duidelijke ambitieuze visie anderzijds. Gezien de strategische uitbreidingsplannen van de eigenaar zijn ze nu op zoek naar een ervaren, gemotiveerde persoon die zich zal ontfermen over de dagdagelijkse leiding van dit bedrijf.

Points forts de ce poste

Deze KMO wordt geleid door een zeer ambitieuze en gepassioneerde zaakvoerder. Momenteel richt hij zich volop op verdere uitbreidingen onderbouwd met een zeer sterke filosofie. Zonder stappen over te slaan willen ze zich op relatief korte termijn vestigen als een waardige klasse 7 aannemer. Jij zal een cruciale rol spelen in dit groeiverhaal en de drijvende kracht vormen in tandem met de zaakvoerder. Een uitgelezen kans om jouw stempel te drukken op de wegenbouw in Vlaanderen en jouw palmares een enorme boost te geven.

De fundamenten van deze KMO zijn ongetwijfeld hun personeelsbestand en bedrijfscultuur. Ze hebben nog zeer veel eigen arbeiders, in combinatie met vaste onderaannemers, die enorm goed aan elkaar hangen en uiterst gemotiveerd zijn. Er is zeer veel onderling respect op alle niveaus, een positieve feedback-cultuur en een cultuur van kansen/doorgroeimogelijkheden. Dit heeft een significant effect op de geleverde kwaliteit en bespaart je enorm veel stress door het opereren in een positieve werkomgeving.

Je bent verantwoordelijk voor de operationele leiding van de activiteiten van deze wegenbouwer. Naast het toezien op een correcte uitvoering en tijdige oplevering van de werven, beheer je tevens de budgetten, stel je strategische doelen op korte en middellange termijn op en weet je iedereen op een efficiënte manier in te zetten. Je krijgt dus een zeer gevarieerde verantwoordelijkheid met zeer veel ruimte om eigen accenten te leggen. Een zeer grote uitdaging in een zeer vrije rol waardoor de voldoening enorm groot zal zijn.

Contenu du travail

Als Directeur INFRA ben je zowel technisch, financieel als operationeel verantwoordelijk voor de verschillende activiteiten en het bedrijf in zijn geheel. Concreet ben je verantwoordelijk voor:

 • De algemene leiding en coördinatie in handen nemen van de diverse infraprojecten in uitvoering
 • Als eindverantwoordelijke toezien op de rentabiliteit en planning, alsook op de kwaliteit en veiligheid
 • Verrekeningen en eindafrekeningen opmaken en bespreken met de bouwheer
 • Tijdens de aanbestedingsfase/voortraject starten om zo rekening te kunnen houden met het type project en eventuele specialiteiten en moeilijkheden in te schatten
 • Rechtstreeks werf/projectleiders aansturen en hen coachen en ondersteunen zodat de doelen samen behaald worden
 • De dossiers (zoals A.U.R. en bestekken) beheersen en analyseren
 • Perfect op de hoogte zijn van de cijfers op uw werven
 • Belangrijke coördinatie- en werfvergaderingen bijwonen
 • Samen met de werfleiding en werkvoorbereiding uitvoeringsmethodieken bespreken en grondige knelpuntanalyses uitvoeren
 • Op frequente basis alle activiteiten opvolgen door bezoeken te brengen aan de verschillende infrawerven onder uw vleugels
 • De lat hoog leggen qua kwaliteit en conformiteit van de uitvoering, van de eigen mensen alsook de onderaannemers
 • De werfleidersvergaderingen organiseren, plannen en leiden
 • Een actief veiligheidsbeleid organiseren en samen met de betreffende dienst tot realisatie brengen

Experience

 • Je hebt minimum 8 jaar ervaring in de wegenbouw of aanverwante sector
 • Je beschikt over een Ingenieursdiploma OF gelijkwaardig door ervaring
 • Je bent geen zuiver bureautype en benadert de zaken steeds vanuit een praktische, oplossingsgerichte mindset

Offre

Wil je terechtkomen in een ambitieuze KMO waar jij als drijvende kracht zowel indivuele als collectieve successen behaalt en zo jouw stempel weet te drukken op de wegenbouw van morgen? Ben je het beu om steeds met gedemotiveerde arbeiders te werken en wil je met ijzersterke fundamenten de toekomst van deze wegenbouwer verzilveren?

Dan kan deze opportuniteit wel eens de volgende stap zijn in jouw carrière!

 • Aantrekkelijk salarispakket conform kennis en ervaring
 • Wagen met tankkaart
 • Volledig pakket aan extralegale voordelen

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.