It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Design Architect voor residentiële nieuwbouwprojecten | Internationaal karakter | Optie bediendestatuut

Construction
98**

Informations sur l'entreprise

Dit bureau gelegen ten westen van Gent is gespecialiseerd in mooie nieuwbouwprojecten gaande van eengezinswoningen tot appartemenstgebouwen, kantoren en urban planning. De stijl die dit bureau typeert is minimalistisch, met veel aandacht voor functionaliteit, licht en ruimte. Daarnaast wordt er uitsluitend gewerkt met kwaliteitsvolle materialen en is de connectie met de omgeving uitermate belangrijk. In het bureau in Oost-Vlaanderen werken momenteel 15 enthousiaste mensen met verschillende architecturale achtergrond. Bijkomend heeft dit kantoor ook een vestiging in het buitenland. Met het oog op verdere ontplooiing, is dit bureau op zoek naar een ontwerp architect om hun designteam in regio Gent te versterken.

Points forts de ce poste

 • Als ontwerp architect vervoeg je het designteam en ben je volledig verantwoordelijk voor de conceptuele fase. De technische uitwerking valt onder de verantwoordelijkheid van jouw collega architecten in de buitenlandse vestiging. Zo kan jij je volledig focussen op ontwerpen. Hierdoor geniet je enorm van de creativiteit die je in jouw ontwerpen aan de dag kan leggen, wat uiteindelijk toch de een van de redenen is waarom je oorspronkelijk voor de studie architectuur hebt gekozen.
 • Gevarieerde projecten van verschillende groottes. Je komt hier in contact met diverse projecten op verschillende schaal waardoor je niet uitgekeken raakt in jouw job als ontwerp architect. Bijkomend wordt materialisatie hier hoog in het vaandel gedragen. Dit maakt dat je niet bezig bent met het realiseren van zo goedkoop mogelijke projecten, maar dat je rekening houdt met het comfort van de eindgebruiker.
 • Dit bureau heeft een internationaal karakter. Dagelijks sta je in contact met collega’s in de buitenlandse vestiging. Op deze manier blijft kennisuitwisseling niet enkel beperkt tot het Vlaams bureau, maar ben je in staat om crosscultureel aan architectuur te doen. Dit maakt dat je architectuur vanuit een ander perspectief kan bekijken en dat je jouw blik letterlijk kan verruimen d.m.v. virtual reality technieken die daar worden toegepast. Tweejaarlijks krijg je ook de kans om jouw internationale collega’s in real life te ontmoeten. Met het Vlaams bureau nemen jullie namelijk het vliegtuig voor een buitenlandse teambuilding.
 • Je komt terecht in een ondersteunende omgeving. Enerzijds kan je rekenen op jouw directe collega’s binnen het designteam. Dit team is relatief jong qua leeftijd, maar het beschikt over heel wat ervaring. Bij hen kan je te allen tijde terecht met vragen en voor overlegmomenten. Dit maakt dat je hier alle ruimte krijgt om jezelf nog verder te ontplooien en ontwikkelen. Anderzijds word je tijdens het eerste klantencontact steeds bijgestaan door de eigenaar die enorm veel ervaring heeft als architect. Na dit eerste contact ga je zelfstandig aan de slag met de vraag en de wensen van de klant. Jij bent vanaf dan dus het aanspreekpunt gedurende het verdere proces. Hierdoor kan je een heel persoonlijke aanpak garanderen waardoor je je als architect kan onderscheiden en je bijkomend niet vervreemd van jouw projecten.

Contenu du travail

Als ontwerp architect heb je de verantwoordelijkheid over de projecten in de conceptuele fase en treed je op als aanspreekpunt van alle betrokken partijen, inclusief jouw collega architecten in de buitenlandse vestiging. Concreet behoren volgende zaken tot jouw dagelijks takenpakket:

 • Je staat in voor de begeleiding van jouw klanten en geeft hen advies op maat.
 • Jouw creativiteit kan je vervolgens volledig aan de dag leggen in het ontwerpen.
 • Je blijft verantwoordelijk voor jouw dossiers tot en met de start van de bouwaanvraag.

Experience

 • Je beschikt over een master in de architectuur en je hebt minstens 3 jaar ervaring in het ontwerpen.
 • Je hebt sterke ontwerpskills en je hecht veel waarde aan het implementeren van creativiteit gedurende de volledige ontwerpfase.
 • Je hebt (basis)kennis van Vectorworks.
 • Gezien het internationale karakter van het bureau, is kennis van Engels aangewezen.

Offre

Als architect binnen het designteam sta je in voor het ontwerpen van mooie nieuwbouwprojecten. Tijdens de conceptuele fase kan je jouw creativiteit volledig aan de dag leggen. Je komt terecht in een bureau met internationaal karakter en gedreven collega’s. Je kan rekenen op een mooi salaris, dat meegroeit met jouw ervaring en kwaliteiten. Zowel werken op zelfstandige basis als onder bediendestatuut is hier bespreekbaar.

Postuler pour ce poste

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.