It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Consulting Sales Engineer met veel vrijheid bij HVAC specialist

Construction
Ghent

Informations sur l'entreprise

Onze partner is gespecialiseerd in kwaliteitsvolle en complete klimaatoplossingen om een comfortabel en duurzaam binnencomfort te bieden. Ze gebruiken hun technologie en kostenefficiënte producten om de toekomst van HVAC te vormen. Onze partner is dan ook een van de koplopers in deze markt. Ze houden constant rekening met het milieu door groene praktijken en duurzame producten centraal te zetten in alles wat ze doen. Momenteel zijn ze op zoek naar een Sales profiel dat de relaties met de verschillende marktpartijen in hun sector kan onderhouden en uitbreiden.

Points forts de ce poste

 • Verantwoordelijkheid. Dit is geen gewone vertegenwoordiger functie. Je acteert als een soort projectleider met een commercieel aspect naar je contactpersonen toe. Je bent het gezicht naar de markt toe op vlak van ontwikkelingen en innovatieve oplossingen bij onze partner. Je gaat dus voornamelijk bestaande partners moeten overtuigen en adviseren. Een hele verantwoordelijkheid dus. Bij onze partner krijg je dan ook de vrijheid en het vertrouwen om dit op je eigen manier te doen. Deze functie is daarnaast ook een goed uitgangspunt om door te groeien binnen het bedrijf.
 • Duurzaamheid staat centraal bij onze partner. Door te werken met duurzame producten en ten allen tijde groene praktijken te hanteren, kan jij mee instaan voor het behoud van onze prachtige planeet. Zo gebruiken ze bijvoorbeeld gerecycleerde materialen en gaan ze zowel in hun werking als productie proberen de uitstoot van broeikasgassen te minimaliseren.
 • Projecten. De projecten van onze partner zijn natuurlijk erg gevarieerd doordat ze in de gehele HVAC sector actief zijn. Hierdoor zal je niet snel 2 keer hetzelfde project voorbij zien komen. Dit stelt je ook in staat tot het verwerven van ervaring in zowel verwarming als koeling, ventilatie en airconditioning.

Contenu du travail

Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van projecten. Je contacten zijn studiebureaus, architecten, grote hoofdaannemers, projectontwikkelaars, voorschrijvers en industrie. Je staat in voor hen op de hoogte te houden van ontwikkelingen van de innovatieve producten van onze partner en vergroot ook hun zichtbaarheid in de sector door middel van netwerking. Daarnaast bied je hen ook ondersteuning op commercieel vlak vanaf de haalbaarheidsstudie tot het einde van een project.

 • Onderhouden en uitbouwen van relaties met marktpartijen.
 • Nieuwe kansen, contacten, projecten opsporen.
 • Contactpersonen ondersteunen bij het zoeken naar oplossingen.
 • Commerciële offertes opmaken.
 • Actief deelnemen aan de creatie van nieuwe projecten en je onderhandelt op alle niveaus.
 • Je eigen portefeuille aandachtig opvolgen.

Experience

 • Je bent dynamisch en commercieel gericht.
 • Je hebt al ervaring in de sales in de HVAC-sector.
 • Je hebt al iets van technische kennis op zak.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands, elke andere taal is een pluspunt.

Offre

Je komt terecht bij een internationale marktleider waar ze willen blijven groeien en daarom ook investeren in mensen. Je kan rekenen op allerhande opleidingen en ondersteuning. Je krijgt de kans om een uitdaging met veel verantwoordelijkheden en variatie aan te gaan.

Ze bieden een zeer competitief loon aangevuld met een verzameling aan extra legale voordelen en doorgroeimogelijkheden.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.