It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Commercieel Vertegenwoordiger bij installateur gespecialiseerd in ventilatie

Construction
Brecht 2960

Informations sur l'entreprise

Onze partner is een installatiebedrijf gespecialiseerd in ventilatie voor particulieren, bouwpromotoren en aannemers. Ze installeren al sinds 2010 ventilatiesystemen van A tot Z voor zowel residentiële als commerciële projecten. Naast de pure installatie doen ze ook de volledige na-service. Ze streven er steeds naar om op een persoonlijke en flexibele manier kwaliteit te leveren. Ze zijn momenteel opzoek naar een vertegenwoordiger voor het onderhouden van hun bestaande B2B-projecten en het uitbreiden van het klantenbestand. Je zal voornamelijk actief zijn in de regio tussen Antwerpen en Brussel.

Points forts de ce poste

 • Flexibiliteit. Ze zijn zeer flexibel over de invulling van je agenda. Zo mag je vaak van thuis werken en krijg je de vrijheid om te kiezen wanneer je de baan op gaat. Zeker na een bepaalde periode zijn ze heel flexibel hierover. Zo heb je niet constant iemand die meekijkt over je schouder en kan je je targets op je eigen manier behalen.
 • Afwisseling. Doordat het bestaande klantenbestand nog niet helemaal op punt staat ga je in het begin zowel aan farming als prospectie moeten doen. Hierdoor heb je voldoende afwisseling. Daarnaast is er ook een grote verscheidenheid aan projecten waardoor je elke keer opnieuw geprikkeld wordt.
 • Verantwoordelijkheid. Je zal in staan voor een klantenportefeuille van bijna 3MIO euro, volledig bestaande uit B2B-projecten. Je zal dus een zekere verantwoordelijkheid dragen om dit bestand nog verder uit te breiden.

Contenu du travail

Je wordt verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van het klantenbestand in de regio Antwerpen/Brussel.

 • Je wordt het gezicht van het bedrijf voor jouw B2B-klanten (projectontwikkelaars en aannemers).
 • Je gaat hun ventilatieprojecten verkopen en gaat actief op zoek naar nieuwe opportuniteiten.
 • Na een uitgebreide opleiding sta je ook in voor het beantwoorden van technische vragen die de klant heeft.
 • Je onderhoudt bestaande klantenrelaties, bouwt nieuwe relaties op en je staat steeds klaar voor de klant.
 • Je zal vaak de baan op moeten in combinatie met thuiswerk en verantwoordelijkheden op kantoor.

Experience

 • Je hebt al ervaring opgedaan in sales en hebt interesse in de bouwsector.
 • Je hebt echte ondernemingszin en gebruikt deze om nieuwe projecten binnen te halen.
 • Je bent commercieel ingesteld en vlot in de communicatie.
 • Je bent stressbestendig en kan zelfstandig werken.
 • Kennis van de ventilatiesector is een mooie plus

Offre

Je komt terecht in een ervaren team vol experts in een bedrijf dat al een gevestigde waarde is binnen de bouwsector. Je krijgt een functie gevuld met flexibiliteit, autonomie en een uitstekende work-life balans met glijdende uren zodat je niet telkens in de spits moet gaan staan. Ze zorgen ook voor voldoende opleidingen intern en extern.

Ze bieden een competitief loon bestaande uit een vast en variabel loon aangevuld met extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen met tankkaart, maaltijdcheques, ecocheques en verzekeringen. Daarnaast krijg je 32 verlofdagen en zelfs meer naarmate je langer aangesteld bent binnen het bedrijf.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.