It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Commercieel Ventilatie Specialist bij Belgische tak van internationale marktleider met doorgroeimogelijkheden

Construction
Hoegaarden

Informations sur l'entreprise

Onze partner is één van de meest succesvolle organisaties binnen rookgasafvoer en luchtdistributiesystemen en zijn hierin dus ook internationaal marktleider. Ze zijn momenteel actief binnen 10 verschillende locaties verspreid over meerdere landen. In totaal hebben ze 600 medewerkers waarvan ongeveer 10 in het kantoor in België. Ze zijn heel erg milieugericht en streven dus naar duurzame oplossingen. Ze zijn momenteel op zoek naar iemand die hun ventilatieafdeling in België kan ontwikkelen en uitbreiden.

Points forts de ce poste

  • Vlakke structuur. Doordat deze KMO momenteel nog maar 17 werknemers heeft is teamwork zeer belangrijk. Zo heerst er ook een zeer familiale sfeer. Hierdoor werk je ook rechtstreeks samen met de zaakvoerder. Je bent ook mee verantwoordelijk om samen met hem strategieën en doelstellingen op te stellen. Je komt dus echt terecht in een familie waar rekening wordt gehouden met de persoon en je ook heel wat verantwoordelijkheid hebt.
  • Internationale beurzen. Je krijgt de kans om een aantal keer per jaar mee te gaan met de zaakvoerder naar Internationale beurzen. Hierdoor kan je je eigen netwerk internationaal uitbreiden en leer je de sector op wereldniveau kennen. Deze functie kan dus een echte boost zijn voor je carrière.
  • Marktleider. Onze partner heeft 1 grote USP waardoor zij momenteel marktleider zijn. Ze zijn door hun efficiënte manier van produceren en stockbeheer de snelste leverancier van hun kwaliteitsvol product. Door deze USP staan ze in de gehele markt ook gekend. Daardoor gaat je prospectie nooit koud zijn en kan je deze gebruiken om kwaliteitsvolle LT relaties op te bouwen.

Contenu du travail

  • Ontwikkelen en uitbreiden van ventilatieafdeling in België
  • Je volgt de markt op en hebt regelmatig contact met de R&D afdeling in Nederland om de product portfolio mee up to date te houden
  • Je bouwt de commerciële contacten bij klanten uit

Experience

  • Je hebt ervaring binnen de HVAC sector
  • Je hebt een goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels
  • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
  • Je bent commercieel ingesteld

Offre

Je komt terecht in een fantastische familiale en groeiende KMO. Je krijgt de kans om jezelf, je kennis en je netwerk te ontwikkelen in een Internationale B2B omgeving om je carrière een hele boost te geven. Daarnaast bieden ze een mooie verloning aangevuld met extra legale voordelen.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.