It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Commercieel Manager bouwprojecten klasse 7/8

Construction
Dessel 2480

Informations sur l'entreprise

Onze partner is onderdeel van een grotere Belgische groep dat enorm gekend is op vlak van grote bouwprojecten. Deze afdeling doet uitsluitend projecten van klasse 7/8 waarvan voornamelijk op de openbare markt. Onze partner staat bekend voor kwaliteit, service en het opbouwen van langdurige relaties met klanten, leveranciers en onderaannemers. Ze bestaan uit een kleiner, hecht team dat deel uitmaakt van een groter geheel waarvan de onderdelen in harmonie samenwerken onder andere doormiddel van tweewekelijkse vergaderingen tussen de corresponderende Commerciële Managers/Directeurs.

Points forts de ce poste

 • Nieuwe functie. De openstaande functie is een nieuwe functie binnen deze afdeling. Hierdoor krijg je zelf de vrijheid en inspraak om de job mee vorm te geven qua werkwijzen. Zo kan je er zelf voor zorgen dat de job meer naar jouw specialiteiten gevormd wordt zolang de targets en KPI’s behaald worden.
 • Groter geheel. Het feit dat ze deel uitmaken van een groter geheel zorgt ervoor dat je de expertise en het netwerk van de andere Commerciële Managers kan gebruiken om projecten/klanten binnen te halen. Zo wordt er tweewekelijks besproken welke projecten elke afdeling heeft binnengehaald en wordt er onderhandeld welke afdeling deze voor haar rekening zal nemen. Hierdoor vind je ook meer klanten wat zich vertaald in een hogere bonus.
 • Klantencontact - netwerken. Aangezien het geen typische directie functie is ben je nog steeds mee verantwoordelijk voor het onderhouden van bestaande klanten en het vinden van nieuwe klanten d.m.v. netwerking waardoor je voeling met de markt behoudt en niet heelder dagen achter een bureau moet zitten. Zo krijg je de vrijheid om evenementen, beurzen, ... te kiezen die je wilt bezoeken waardoor je constant in contact komt met interessante partijen. Hierdoor beslis je zelf met welke grote klanten je in zee gaat en hoe je deze zal onderhouden. Je kan dus je eigen visie en expertise toepassen op de manier dat jij

Contenu du travail

Als Commercieel Manager heb je verschillende verantwoordelijkheden gaande van het uitbreiden/onderhouden van het klantenbestand alsook het volgen van de evaluaties in de bouwmarkt en het samenzitten met de andere Commerciële Managers.

 • Netwerk opbouwen om klantenbestand te verbreden en belangrijke contacten te leggen.
 • Bouwwereld in het oog houden.
 • Mee Sociale Media beleid leiden.
 • Naambekendheid actief vergroten.
 • Onderhandelen met de Commerciële hoofden van de andere afdelingen.
 • Meevolgen van offerte voorstellingen aan klanten om deze mee te overtuigen door de juiste zaken te vermelden en je commerciële skills te gebruiken.

Experience

 • Je bent sterk commercieel ingesteld.
 • Je hebt ervaring alsook interesse in de bouwsector.
 • Je bent sociaal en bouwt graag een netwerk op.
 • Je bent in staat proactief en zelfstandig te werken.
 • Je kan om met verantwoordelijkheid.
 • Je bent een analytische denker
 • Je kan je mannetje staan in een onderhandeling/discussie.

Offre

Onze partner is een grote speler binnen de wereld van bouwprojecten. Hierdoor bieden ze dus een veilige omgeving met een familiale sfeer binnen een beperkter team terwijl je wel de voordelen geniet van een groot bedrijf. Zo heb je het beste van twee werelden waardoor je kan genieten van collegialiteit, zekerheid en groeimogelijkheden.

Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om zelfstandig of onder vast contract te werken. In beide gevallen bieden ze een aantrekkelijk loon dat bespreekbaar is aangezien het een nieuwe functie is.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.