It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Commercial Construction Engineer bij een specialist in bouwprojecten en renovaties

Construction
Puurs-Sint-Amands 2870

Informations sur l'entreprise

Onze klant is gespecialiseerd in bouw, renovatie en onderhoud van projecten en constructies. Ze zijn een dynamische KMO met ongeveer 180 werknemers en behoren tot de top 5 van België in hun markt. Daarnaast zitten ze ook nog eens in een heel sterke groei. Daarom zijn ze op zoek naar een technisch commercieel adviseur voor hun afdeling in aluminium bouw. Deze afdeling heeft klanten in de Benelux en Frankrijk. Ze hebben momenteel al 1 iemand die het commerciële aspect voor zich neemt maar aangezien ze willen blijven groeien zijn ze op zoek naar een tweede commercieel profiel.

Points forts de ce poste

 • Variatie. Deze functie is niet simpelweg een product verkopen. Hier ga je echt samen met de klant een oplossing zoeken voor zijn/haar probleem en dit ook nauw opvolgen. Zo heb je dus naast je verkoopstaken, ook taken zoals het opmaken van een kostennota, opstellen van offertes en het mee opvolgen van de projecten. Hierdoor ga je je niet snel vervelen en word je constant getriggerd.
 • Mix farming-hunting. Ze hebben al een aanzienlijk klantenbestand maar aangezien onze klant echt wilt groeien is het ook de bedoeling dat je actief gaat prospecteren naast het onderhouden van het bestaande klantenbestand. Zo heb je dus een evenwichtige mix van de twee en kan je bijdragen tot de groei van je bedrijf.
 • Vrijheid. Aangezien het een sales functie is bieden ze een stabiele betrekking met de nodige autonomie, creativiteit, initiatief en doorgroeimogelijkheden. Door deze vrijheid heb je geen baas die constant over je schouder heen zit te kijken. Zo kan je op je eigen manier je targets behalen.

Contenu du travail

Als Technisch Commercieel Verantwoordelijke ben jij HET gezicht van deze KMO.

 • Je onderhoudt de bestaande B2B klanten en actieve prospectie schrikt je niet af.
 • Je verzekert de opmaak en opvolging van offertes en zet deze om in resultaten.
 • Je gaat samen met de klant op zoek naar de juiste oplossing voor zijn/haar probleem.
 • Na de verkoop van grotere projecten zorg je voor een technische overdracht van de dossiers naar de tekenaars en projectleiders.
 • Je volgt de feedback op van de klant.

Experience

 • Je hebt affiniteit met bouw en techniek, met een achterliggende technische kennis.
 • Je hebt al een eerste ervaring in de sales, bij voorkeur in de wereld van de aluminium of glas.
 • Je hebt al ervaring met het analyseren van lastenboeken, meetstaten en het opmaken van offertes.
 • Je ziet het zoeken van oplossingen als een uitdaging.
 • Je bent een echte problem solver met verantwoordelijkheidszin, accuraatheid, flexibiliteit, commerciële flair en resultaatgerichtheid.
 • Je bent stressbestendig en je kan zowel zelfstandig als in team werken.
 • Naast het Nederlands kan u zich ook behelpen in het frans.

Offre

Je komt terecht in een dynamische en solvabele KMO. Je krijgt een afwisselende job met een goede mix van contacten buitenshuis, teamoverleg en administratieve taken. Je zal een belangrijke pijler voor de verdere groei van de afdeling worden.

De verloning is in functie van ervaring, competenties en resultaten. Alle commerciële werkmiddelen zoals GSM, PC en bedrijfswagen zijn uiteraard ook aanwezig.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.