It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Coördinerend architect voor een marktleider in ontwerpen

Construction
Brussels 1000

Informations sur l'entreprise

Dit kantoor wordt gezien als een toonaangevende speler in de architectuurwereld. Het werkterrein is bijzonder breed en omvat stedelijke ontwikkeling, publieke gebouwen, meergezinswoningen, kantoren, zorginstellingen, scholen... Het kantoor vertrekt steeds vanuit de visie mens en maatschappij centraal te zetten, gecombineerd met de implementatie van innovatie.

Points forts de ce poste

 • Imago van het kantoor. Deze organisatie staat gekend voor haar hoogstaande ontwerpen, en bouwde de afgelopen decennia een zekere reputatie op in de Belgsiche architectuur. Dit speelt een cruciale rol in het creëren van een professionele omgeving waarin jij als architect kunt gedijen. Daarnaast heeft dit als direct gevolg dat je zal samenwerken met gekende klanten, studiebureaus, overheden en andere belanghebbenden. Het opent deuren naar boeiende en uitdagende projecten die je in staat stellen om je creativiteit en vaardigheden als architect volledig te ontplooien.
 • Divers projectenportefeuille. Aangezien dit kantoor actief is in een brede waaier aan projecttypes op verschillende schaalniveaus (stedelijke ontwikkeling, publieke sector, meergezinswoningen, kantoren, industrie...) zijn ze in staat om veelzijdige en innovatieve ontwerpen te leveren. Om deze kwalitatieve ontwerpen te bekomen, wordt er vanuit het bedrijf zelf veel vrijheid geboden in de ontwerpfase van deze projecten. Het aanhouden van zo'n breed projectenportefeuille opent dus deuren naar een afwisselende procesaanpak waarbij elk project op een andere manier benaderd dient te worden. Dit zorgt op zijn beurt dan weer voor veel variatie in het takenpakket waardoor je steeds weer uitdaging zal terugvinden.
 • Interessante samenwerkingen. Deze organisatie heeft zich in de afgelopen 30 jaar uitgebouwd tot een interessante speler om deel uit te maken van de realisatie van zowel klein- als grootschalige projecten. Bij deze tweede categorie, de grootschalige projecten, worden er vaak samenwerkingen aangegaan met grote nationale en internationale spelers in de bouwsector. Dit zorgt voor interessante synergieën die opportuniteiten tot professionele ontwikkeling bieden. Daarnaast bouw je op deze manier je netwerk enorm uit en kan je zowel interne als externe invloeden gebruiken in jouw eigen werk.


Contenu du travail

Als projectarchitect binnen deze organisatie zal je volgend takenpakket volbrengen:

 • Je werkt in teamverband aan een project waarbij je bij elke fase van een project betrokken bent, en steeds kan rekenen op ondersteuning van collega's.
 • Je werkt samen met een team van tekenaars aan het ontwerp van projecten en draagt hier de eindverantwoordelijkheid in.
 • Je volgt werven van verschillende schaalgroottes zelfstandig op.
 • Je zorgt voor een vlot verloop van een project, waarbij je nauw samenwerkt met de klant en andere externe partijen (studiebureaus, overheden...)

Experience

 • Je beschikt over een Master in Architectuur
 • Je hebt ervaring met het leiden van een project
 • Je bent een teamplayer
 • Je hebt ervaring in AutoCAD en/of REVIT en/of SketchUp

Offre

Je zal terechtkomen in een omgeving waarin je kan werken aan uitdagende projecten. Door het samenwerken met een professioneel team (30 werknemers opgedeeld in kleinere groepen) en de diversiteit aan projecten, zal je jezelf kunnen ontwikkelen op verschillende pistes. Daarnaast krijg je ook de kans om met interessante spelers uit de bouwsector samen te werken.

Jouw takenpakket wordt samengesteld op basis van jouw eigen interesses en ambities, dit met als doel om iedereen op zijn sterke punten te kunnen uitspelen en een dynamisch en hecht team te creëren.

Je zal als zelfstandig architect tewerkgesteld worden met een uurloon in lijn met jouw ervaring en verantwoordelijkheden die je zal dragen.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.