It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Chief Construction Officer voor internationale projectontwikkelaar

Construction
Antwerpen

Informations sur l'entreprise

Deze dynamische projectontwikkelaar met een aparte visie op bouwen en wonen in een stedelijke context ontwikkelt steeds projecten in een hippe buurt met het potentieel van een A-locatie. Hierbij snijden ze liever geen bestaande groene ruimte aan maar geven de voorkeur aan het opwaarderen van verouderde gebouwen tot kwalitatieve appartementen met creatie van extra groen. Stijlvolle nieuwbouwprojecten met net dat tikkeltje meer.

Points forts de ce poste

 • Als Chief Construction Officer leid jij de technische afdeling van deze ontwikkelaar. Je bepaald de visie voor de komende jaren met betrekking tot team, partners, contracten, projecten, ... Je bepaalt de koers en vanuit helicopterview maak jij de beste beslissingen voor het technical departement.
 • Je werkt direct samen met de CEO en bestuurders. De beslissingslijnen zijn hierdoor zeer kort en jouw input kan meteen doorgevoerd worden.
 • Jouw betrokkenheid gaat zowel over het bouwtechnische, financiële alsook team. Hierdoor is jouw verantwoordelijk gevarieerd en biedt deze uitdaging voor de komende jaren.
 • Jij vertegenwoordigt deze ontwikkelaar in onderhandelingen op topniveau. Je zit aan tafel met de bestuurders/ verantwoordelijke van de verschillende partners (aannemers, architectenbureaus, onderaannemers, ...) voor contractonderhandelingen en samenwerkingsonderhandelingen for the long term.
 • Je blijft betrokken vanuit helicopterview bij de verschillende bouwprojecten doordat je de technisch directeur aanstuurt. Hierdoor verlies je geen voeling met de 'werfcultuur' en de projecten.
 • Gezien het een nieuwe functie betreft zal je deze mee vorm geven. Er wordt rekening gehouden met jouw ideeën en input. Zo zal jouw reeds opgedane kennis optimaal ingezet worden en bouw je verder op jouw sterke technische kennis.
 • Duurzaamheid staat centraal in alles wat deze ontwikkelaar onderneemt. Je bouwt mee aan projecten die de komende jaren hun waarde niet zullen verliezen en zal je verdiepen in de nieuwste technieken en materialen met betrekking tot sustainability. Gezien het groeiend belang van deze materie binnen projectontwikkeling is het uiterst interessant hierin een trekkende rol op te nemen.
 • Gezien de sterke trackrecord in binnen-en buitenland heeft deze speler een uiterst goede naam op de markt. Hierdoor zijn de bestaande relaties met partners steeds warm en kwalitatief. Hierop zal jij verder bouwen en de zakenrelaties op een positieve manier verder uitbouwen tot een uiterst sterk netwerk van kwalitatieve partners.

Contenu du travail

 • Jij geeft leiding aan het Technical Departement bestaande uit de technisch directeur en projectmanagers. Jouw betrokkenheid loopt door tot het Development Team.
 • Je bent verantwoordelijk voor de onderhandeling van grote contracten en samenwerkingsovereenkomsten met de verschillende partners.
 • Je werkt de korte- en lange termijnvisie uit voor de technische afdeling. Dit op bouwtechnisch, financieel, team en projectmatig vlak.
 • Je evalueert de bestaande samenwerkingen en stuurt bij indien nodig. Indien nodig ga je op zoek naar nieuwe partners binnen jouw eigen netwerk.
 • Jij bent het technisch boegbeeld van deze ontwikkelaar voor de vastgoedmarkt.

Experience

 • Je hebt een Master binnen een bouwtechnische opleiding
 • Je hebt stevige, relevante (bouw)ervaring binnen het vastgoed of de aannemerij als projectleider, projectmanager of technisch directeur
 • Je bent zeer goed op de hoogte van de huidige bouwmarkt (bouwtechnisch, financieel, materialen, technieken, ...)
 • Je kan inspiratievol leiding geven aan een bestaand team en externe partners
 • Je hebt grote ambities om deze ontwikkelaar mee naar the next level te tillen

Offre

Je komt terecht in een management positie binnen een uitdagende omgeving waar je kan rekenen op expertise vanop verschillende niveaus. Bovendien krijg je de kans uw functie mee vorm te geven en accenten aan te leggen in functie van je expertise. Je krijgt de verantwoordelijkheid over een team zeer gedreven projectmanagers en een uiterste bekwame technisch directeur. Deze er alles aan zullen doen om samen met u prachtige vastgoedprojecten te realiseren. Deze functie kan uitgeoefend worden in vast dienstverband alsook in het zelfstandige statuut.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.