It looks like you're using an outdated browser. Using an outdated browser makes your computer unsafe, and websites may be difficult to read or navigate. Update your browser to fix these problems.

Upgrade your browser


Calculator met aankoopverantwoordelijkheid bij Limburgs familiebedrijf

Construction
Limbourg

Informations sur l'entreprise

Sinds 1974 is deze Limburgse familie actief in de algemene aannemerij. Vandaag is het bedrijf uitgebouwd tot gegeerde Klasse 7 waarvan de werkzaamheden voornamelijk bestaan uit; complexe openbare utiliteitsbouwprojecten zoals de renovatie en nieuwbouw van scholen, rusthuizen, gemeentehuizen en culturele centra enerzijds, anderzijds houdt deze organisatie zich ook frequent bezig met de realisatie van hoogstaande luxe-interieurprojecten voor privé-investeerders. Met hun projecten gelegen in de provincie Limburg, bouwde dit bedrijf een zeer sterk Limburgs netwerk op. Het team van eigen arbeiders wordt voor projecten + €5 MIO ondersteund door een vaste poele van betrouwbare onderaannemers.

Points forts de ce poste

 • Unieke functiesamenstelling: Dankzij de combinatie van aankoop en calculatie geniet je elke dag van voldoende variatie in de jobinhoud. Je krijgt een grote zelfstandigheid bij de uitoefening van deze functie, binnen een bedrijf met korte en open communicatielijnen. Het sociaal contact met klanten, onderaannemers, leveranciers en projectleiders zorgt enerzijds en de documentatie, planning, structuur die jij binnen het bedrijf brengt anderzijds, geeft een grote voldoening in het dagdagelijks uitvoeren van je takenpakket.
 • Vaste partners en een sterk netwerk: Met hun zeer gekende en gezonde naam op de Limburgse markt, bouwde deze aannemer een zeer kwalitatief netwerk uit. Als calculator/aankoper spreek jij dagelijks met vaste partners. Het opvragen van offertes verloopt vlot en vlekkeloos. In jouw functie geniet je van aangename contacten met key-accounts en kan je rekenen op de hoogste kwaliteit van onderaannemers en materialen, aan de beste prijzen.
 • Flexibiliteit en ontwikkeling: In deze open-minded organisatie wordt er nagedacht over jouw work-life balans. Het familiebedrijf draait bijna 50 jaar op volle toeren, met een zeer laag intern verloop. Door de jaren heen slaagde het bedrijf erin gezond te groeien, zonder hun interne informele werksfeer te verliezen. Thuiswerk, glijdende uren, hybride werken is steeds ruim bespreekbaar binnen de organisatie. Ook wordt er veel tijd geïnvesteerd in het aanbieden van interne en externe opleidingen betreffende de ERP-software of eigen ontplooiing op carrièrevlak. Binnen deze organisatie groei jij samen met het bedrijf, op zakelijk én op persoonlijk gebied.

Contenu du travail

Als calculator/aankoper ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van de bouwdossiers in samenspraak met de projectleiders.

 • Je analyseert het dossier en vraagt indien nodig bijkomende informatie bij de bouwdirectie.
 • Je verstuurt prijsaanvragen naar onderaannemers en leveranciers.
 • Je maakt de calculatie en offertes op voor aanbestedingen.
 • Je past de offerte aan in functie van de onderhandelingen met de bouwdirectie.

Experience

 • Je behaalde een bouwkundig diploma of gelijkwaardige ervaring.
 • Je bent vertrouwd met de gangbare softwarepakketten.
 • Je beschikt over een gedreven persoonlijkheid.
 • Je hebt een sterke interesse in de nieuwste trends.

Offre

 • Jij behartigt een unieke functiesamenstelling boordevol afwisseling en uitdaging.
 • Je werkt uitsluitend met kwalitatieve, vaste partners met de beste naam op de Limburgse markt.
 • Je beschikt over verantwoordelijkheden die gepaard gaan met de nodige flexibiliteit.
 • Je krijgt de kans interne en externe opleidingen te volgen om jezelf te verbeteren op alle vlakken.
 • Bovenstaande wordt aangevuld met een competitief salarispakket en een ruim aanbod aan extralegale voordelen.

Postuler pour ce poste

Laissez-nous vos coordonnées et nous vous contacterons dans les plus brefs délais.

WORD, PDF, PNG, JPEG, fichiers max. 10 MB
Cliquez pour sélectionner un fichier ou faites un glisser-déposer pour le télécharger.